Puluz valltaska kiveheto lencsezsakkal
Puluz valltaska kiveheto lencsezsakkal
Puluz valltaska kiveheto lencsezsakkal

Puluz valltaska kiveheto lencsezsakkal

2120051
Utolsó tételek a raktáron
165,16 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Puluz

Modell: PU5014B

Fekete szin

A fenykepezogep meretei: taska 32 x 11 x 19 cm

Lencsezsak meretei: 24 x 12 cm

 

PULUZ vizallo fenykepezogepes valltaska kiveheto objektivtaskaval




Ugyeljen a berendezes biztonsagara. A PULUZ taska tartos es vizallo anyagokbol keszult, amelyek kiveteles kopasallosagukkal tunnek ki. Lehetove teszi a fenykepezogep es a szukseges kiegeszitok biztonsagos tarolasat, a taska gondosan atgondolt kialakitasa, allithato panttal pedig noveli a kenyelmet hasznalat kozben.




3.jpg






Tartos es ellenallo





A taska gyartasa soran vizallo nylon szovetet hasznaltak, amelyet az atlagon feluli tartossag es kopasallosag jellemez. Igy biztos lehet benne, hogy sokaig fog szolgalni. A termek tokeletesen megvedi berendezeset a serulesektol, valamint megkonnyiti a szallitast es tarolast.





8.jpg






Nagy kapacitasu





Vigyen magaval mindent, amire szuksege van. A taska rendkivul nagy befogadokepessegenek koszonhetoen konnyeden behelyezheti fenykepezogepet, objektivjeit, allvanyat es egyeb szukseges kiegeszitoit. Ezen kivul van egy specialis rejtett zsebe, amiben remekul tarolhatod peldaul a telefonod vagy a penztarcadat. Tartalmaz egy praktikus, kiveheto lencsetaskat is.





7.jpg






Viseld ugy, ahogy szeretned





A taska gondosan atgondolt kialakitasa csokkenti a vallra nehezedo nyomast hordozas kozben. A kellemetlen vallfajdalom a multe! Ezenkivul ketfelekeppen viselheti - haton vagy mellkason. Allithato panttal is rendelkezik, igy konnyen beallithatja sajat izlese szerint.





1.jpg


1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.