Rucsac Puluz pentru umar cu geanta...
Rucsac Puluz pentru umar cu geanta...
Rucsac Puluz pentru umar cu geanta...

Rucsac Puluz pentru umar cu geanta detasabila pentru lentile

2120051
Ultimele produse in stoc
165,16 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Puluz

Model: PU5014B

Culoarea neagra

Dimensiuni camera: geanta 32 x 11 x 19 cm

Dimensiuni geanta pentru lentile: 24 x 12 cm

 

Geanta de umar PULUZ impermeabila pentru camera cu geanta detasabila pentru obiectiv




Aveti grija de siguranta echipamentului dumneavoastra. Geanta PULUZ este realizata din materiale rezistente si rezistente la apa care se remarca prin rezistenta exceptionala la uzura. Va permite sa va depozitati in siguranta camera si accesoriile de care aveti nevoie, iar designul atent gandit al gentii, cu o curea reglabila, va va spori confortul in timpul utilizarii.




3.jpg






Durabil si rezistent





La fabricarea pungii a fost folosita tesatura de nailon rezistenta la apa, care se caracterizeaza prin durabilitate peste medie si rezistenta la uzura. Asa ca poti fi sigur ca iti va servi mult timp. Produsul va va proteja perfect echipamentul impotriva deteriorarii, precum si va facilita transportul si depozitarea.





8.jpg






Capacitate mare





Ia tot ce ai nevoie cu tine. Datorita capacitatii extrem de mari a gentii iti poti pune cu usurinta camera, obiectivele, trepiedul si alte accesorii necesare in interior. In plus, are un buzunar ascuns special, care va fi grozav pentru depozitarea, de exemplu, a telefonului sau a portofelului. Veti gasi si o geanta practica detasabila pentru lentile inclusa.





7.jpg






Purtati-l asa cum doriti





Designul atent gandit al gentii va reduce presiunea pe umar in timp ce o transportati. Durerea inconfortabila de umar este de domeniul trecutului! In plus, il poti purta in doua moduri - pe spate sau pe piept. De asemenea, vine cu o curea reglabila, astfel incat sa o poti ajusta cu usurinta la preferintele tale.





1.jpg


1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.