Yamamoto YM5.5 benzines lancfuresz,...
Yamamoto YM5.5 benzines lancfuresz,...
Yamamoto YM5.5 benzines lancfuresz,...
Yamamoto YM5.5 benzines lancfuresz,...

Yamamoto YM5.5 benzines lancfuresz, 5,5 LE, 2 penge, 2 lanc, 38 cm / 45 cm

2170020
Elfogyott – feltöltés alatt
390,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Yamamoto

Uzemanyag tipusa: Benzin

Forgasi sebesseg: 10000 ford./perc

Teljesitmeny: 4,1 kw- 5,5 Cp

Penge hossza: 1x38 cm-1x45 cm

Lancok: 1x64 fog - 1x72 fogosztas 325

 

A YAMAMOTO YM 5.5 gazlancfuresz egy eros es sokoldalu szerszam, amely kulonfele vagasi feladatokhoz alkalmas. Lenyugozo erovel, nagy forgasi sebesseggel, valamint kulonfele penge- es lancopciokkal ezt a lancfureszt ugy terveztek, hogy segitsen konnyeden elvegezni a vagasi munkakat otthon vagy a professzionalis teruleten. A szilard felepites, a biztonsagi jellemzok es a nagy tartossag teszi a YAMAMOTO YM 5.5 lancfureszt kivalo valasztassa azok szamara, akik megbizhato szerszamokat keresnek munkajukhoz. Ezzel a szerszammal a kezeben lesz kepes hatekonyan es sikeresen elvegezni vagasi feladatait anelkul, hogy aggodnia kellene a teljesitmeny vagy a megbizhatosag miatt.

YAMAMOTO YM 5.5 - Benzinmotoros lancfuresz: Ero es teljesitmeny a kezedben

A benzinmotoros lancfureszek nelkulozhetetlen eszkozok az erdeszetben, mezogazdasagban dolgozok szamara, vagy azoknak, akiknek fat kell vagniuk futeshez vagy epitkezeshez. A YAMAMOTO, egy megbizhato nev az erogepek teren, piacra dobja az YM 5.5 benzines lancfureszt, amely egy eroteljes es megbizhato eszkoz barmilyen vagasi feladat elvegzesere. Lenyugozo 4,1 kW vagy 5,5 loeronek megfelelo teljesitmenyevel ez a lancfuresz kiemelkedik vagasi teljesitmenyevel es sokoldalusagaval. A kovetkezokben reszletesen megvizsgaljuk ennek a gepnek a muszaki adatait es jellemzoit, hogy segitsunk a megalapozott valasztasban.

Teljesitmeny es teljesitmeny:

A YAMAMOTO YM 5.5 lancfuresz nagy teljesitmenyu benzinmotorral van felszerelve, amely 4,1 kW vagy 5,5 loerot ad le. Ez a lenyugozo teljesitmeny lehetove teszi a fa gyors es hatekony vagasat a felhasznalo jelentos erofeszitese nelkul. Akar otthon futesehez, akar nagyobb epitkezesekhez vag fat, ez a lancfuresz segit konnyeden elerni celjait.

Benzin uzemanyag tipusa:

A benzinmotoros lancfuresz egyik fo elonye, hogy nem fugg elektromos aramforrastol. A gaztartallyal ugy dolgozhat, hogy nem kell aggodnia a hosszu kabelek vagy az aljzatok hozzaferhetosege miatt. Ezaltal a YAMAMOTO YM 5.5 lancfuresz alkalmas elszigetelt vagy halozaton kivuli helyekre.

Lenyugozo centrifugalasi sebesseg:

Ez a lancfuresz 10 000 ford./perc forgasi sebesseget er el (percenkenti fordulatszam), ami azt jelenti, hogy a vagolapatok gyorsan es hatekonyan mozognak. Ez jelentosen hozzajarul a fa gyors es tiszta vagasahoz, csokkentve ezzel az idot es az erofeszitest.

Opcionalis pengek es lancok:

A YAMAMOTO YM 5.5 lancfuresz 38 cm-tol 45 cm-ig kulonbozo pengehossz-valasztekkal kaphato, igy On kivalaszthatja a legmegfelelobb opciot az On egyedi igenyei alapjan. Valaszthat 64 vagy 72 fogu lancot es 325 osztasu lancot is, hogy elerje a kivant eredmenyt a vagott fa tipusatol fuggoen.

Szilard felepites es tartossag:

A YAMAMOTO termekeinek osszeszerelesi minosegerol es tartossagarol ismert, es ez alol az YM 5.5 lancfuresz sem kivetel. Kivalo minosegu alkatreszekkel es szilard felepitesevel ezt a lancfureszt ugy terveztek, hogy ellenalljon a kopasnak es a legkemenyebb munkakorulmenyek kozott is. Az ergonomikus huvely es a rezgescsillapito fogantyu nagyobb kenyelmet es iranyitast biztosit a hosszabb hasznalat soran.

Biztonsag es konnyu hasznalat:

A felhasznalo biztonsaga erdekeben a YAMAMOTO YM 5.5 lancfuresz olyan biztonsagi funkciokkal van felszerelve, mint a lancfek es a rezgescsillapito fogantyu. Ezek a funkciok segitenek megelozni a baleseteket, es biztonsagosabb es kenyelmesebb munkavegzest tesznek lehetove.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.