PartnerPro PPS 3000 benzines...
PartnerPro PPS 3000 benzines...
PartnerPro PPS 3000 benzines...

PartnerPro PPS 3000 benzines lancfuresz, 1,5 LE, 30 cm, 8500 ford./perc

2170034
Elfogyott – feltöltés alatt
390,24 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Teljesitmeny: 1,1 kW (1,5 LE)

Penge hossza: 30 cm

Forgasi sebesseg: 8500 ford./perc

Uzemanyag/olajtartaly urtartalma: 230ml/160ml

Uzemanyag tipusa: benzin

 

PPS-3000 – PARTNERPRO benzines lancfuresz: Megbizhato teljesitmeny professzionalis munkahoz



A PARTNERPRO PPS-3000 benzines lancfuresz egy eros es megbizhato vagoberendezes, amely tokeletesen alkalmas professzionalis munkahoz es kulonfele alkalmazasokhoz. 1,1 kW vagy 1,5 loeronek megfelelo teljesitmenyevel ez a lancfuresz tokeletes kombinaciot kinal a teljesitmeny es a hatekonysag kozott. Vizsgaljuk meg reszletesen ezt a kiveteles lancfureszt, amely kiemelkedo teljesitmenyevel tunik ki.



A PPS-3000 lancfuresz egyik figyelemre melto jellemzoje az uzemanyag tipusa. Ez idealissa teszi olyan helyzetekben, ahol nincs hozzaferese elektromos energiaforrashoz, vagy olyan teruleteken vegzett munkakhoz, ahol a mobilitas elengedhetetlen. A benzintartaly urtartalma 230 milliliter, ami lenyugozo onallosagot biztosit a munkavegzeshez, es nincs szukseg gyakori tankolasra.



Ezenkivul a PPS-3000 lancfuresz 160 milliliteres olajtartallyal van felszerelve. Ez az olaj elengedhetetlen a hatekony lanc- es pengekeneshez, biztositva a folyamatos mukodest es a preciz vagast. Az olajtartaly nagy kapacitasa lehetove teszi, hogy hosszu megszakitasok nelkul dolgozzon.




A PPS-3000 lancfuresz forgasi sebessege lenyugozo, eleri a 8500 fordulatot percenkent. Ez a sebesseg biztositja a fa gyors es preciz vagasat, igy ez a lancfuresz idealis eszkoz a kivalo minosegu eredmenyeket igenylo feladatokhoz. A 30 centimeteres vagy 12 huvelykes pengejevel ez a lancfuresz tokeletes olyan alkalmazasokhoz, amelyek pontossagot es iranyitast igenyelnek, mint peldaul agak vagasahoz, fa tuzre valo elokeszitesehez vagy fafaragashoz.




A PPS-3000 lancfuresz kompakt meretei megkonnyitik a kezelest es a szallitast. A lancfuresz kis sulya az ergonomikus fogantyuval kombinalva biztositja a felhasznalo kenyelmet es csokkenti a faradtsagot a hosszu munka soran.



Lenyugozo teljesitmenye mellett a PPS-3000 lancfuresz alapveto biztonsagi funkciokkal is fel van szerelve a felhasznalo vedelme erdekeben. Egy automatikus lancfekrendszer aktivalodik hirtelen visszateres vagy veszelyes helyzetek eseten, csokkentve a balesetek kockazatat. A rezgescsillapitoval ellatott fogantyu hozzajarul a felhasznaloi kenyelemhez, es kikuszoboli a kez es a kar faradasat a hosszu hasznalat soran.




Ez a lancfuresz sokfele alkalmazasra kepes. A PPS-3000 kivaloan megbirkozik az apro vagasi munkakkal, mint peldaul az agak irtasa vagy a fa tuzre valo elokeszitese, a szobraszatig vagy a precizios munkakig. A forgasi sebesseg es a penge hossza kulonfele feladatokra teszi alkalmassa, megbizhatosaga pedig figyelemre melto.




Osszefoglalva, a PARTNERPRO PPS-3000 benzinmotoros lancfuresze idealis valasztas azok szamara, akik nagy teljesitmenyu es megbizhato berendezest keresnek professzionalis munkahoz es kulonfele alkalmazasokhoz. 1,5 loeros teljesitmennyel benzinmotorja allando utanpotlast biztosit, a percenkenti 8500 forgasi sebesseg pedig preciz es hatekony favagast garantal. A benzin- es olajtartalyok nagy kapacitasa lehetove teszi, hogy hosszu ideig dolgozzon anelkul, hogy meg kellene allnia tankolni. A kompakt meretek, a biztonsagi funkciok es a felhasznaloi kenyelem a PPS-3000-t kenyelmes es biztonsagos valasztassa teszik barmilyen alkalmazashoz. A PARTNERPRO PPS-3000 benzines lancfuresze tokeletes partner a favagasi projektek csucsteljesitmenyu befejezesehez.

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.