Trimmer / Clipper Pet Oneisall P2, arany

Trimmer / Clipper Pet Oneisall P2, arany

2190034
Raktáron
145,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Clipper x 1

Melleklet x 6

Tolto x 1

Borotvaolaj x 1

Ollo x 1

Fesu x 1

Tisztitokefe x 1

 

Oneisall P2 kisallatapolo ollo (arany)

A Oneisall P2 nyirogep kivalo eszkoz minden allattarto szamara, aki egyszeruen hasznalhato, biztonsagos es hatekony megoldast keres szoros baratja apolasara. Alacsony zajszintje, vezetek nelkuli kialakitasa es egykapcsolos mukodese kivetelesen praktikus valasztassa teszik. Ezenkivul a kulonfele tartozekok keszlete preciz vagast tesz lehetove, arany szine pedig eleganciat ad. A keszlet olyan praktikus kiegeszitoket is tartalmaz, mint az ollo, a fesu es a tisztitokefe, igy ez egy komplett apolasi megoldas kedvence szamara.

4.jpg

Alacsony zajszint

A Oneisall P2 vagogep alacsony, mindossze 50 dB-es zajszintjevel tunik ki, ami kulcsfontossagu a zajerzekeny allatok szamara. Ez biztositja, hogy a kutyak es macskak kevesbe stresszesek az apolas soran, kenyelmesebb es biztonsagosabb elmenyt nyujtva kedvencnek es gazdanak egyarant.

6.jpg

Vezetek nelkuli kialakitas

A nyirogep vezetek nelkuli kialakitasa kenyelmet es mozgasszabadsagot biztosit az apolas soran. A zsinorok hianya kikuszoboli az osszegabalyodas kockazatat, es lehetove teszi az allat koruli konnyu kezelest, kulonosen akkor, ha nehezen elerheto teruleteket gondoz.

5.jpg

Konnyu kezelhetoseg

A funyiro inditasa hihetetlenul egyszeru – csak egy kapcsolo. Ez idealis eszkozze teszi meg azok szamara is, akik nem rendelkeznek tapasztalattal a haziallatok gondozasaban. Az egyszeru muvelet megkonnyiti a szorzet gyors es hatekony nyirasat, bonyolult elokeszites nelkul.

7.jpg

Sokoldalu mellekletek

A keszlet hat kulonbozo hosszusagu (3, 5, 9, 12, 15 es 18 mm-es) toldalekot tartalmaz, amelyek lehetove teszik a vagasi hossz pontos beallitasat az allat igenyei szerint. Ez lehetove teszi a felhasznalo szamara, hogy konnyen beallitsa a vagasi hosszt, ami tokeletes a kulonbozo szormetipusokhoz es apolasi stilusokhoz.

1.jpg

Konnyu tisztitas

A nyiro pengei konnyen levehetok es tisztithatok, ami sokkal konnyebbe teszi a keszulek tisztan tartasat es hosszabb elettartamot biztosit. A mellekelt tisztitokefe meg jobban megkonnyiti a nyirogep higieniajanak rendszeres karbantartasat.

3.jpg

Muszaki adatok

Marka: Oneisall

Modell: P2

Szin: arany

Meretek: 10 x 8,2 cm

Suly: 558g

Zajszint: 50 dB

6 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.