Parasito Remax Spacecraft RT-A730,...

Parasito Remax Spacecraft RT-A730, feher vagy rozsaszin, 220ml

2410018
Raktáron
63,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Gyarto: Remax

Modell: RT-A730

Szin: feher vagy rozsaszin

Tipus: Parolgasos

Anyaga: ABS + PC + szilikon

Viztartaly terfogata: 220 ml

Nevleges teljesitmeny: 1,5-2W

Port: USB-C

Meretek: 110 x 110 x 119 mm

Suly: 203g

Szín
  • Fehér
  • Rózsaszín

 

Parasito Remax urhajokhoz

Biztositsa az optimalis paratartalmat a valasztott helyisegben az innovativ Remax Spacecraft parasitoval, amely hatekony parologtatasi technologia alapjan mukodik. 220 ml-es tartalya biztositja a kornyezet levegojenek hosszu tavu parasitasat, anelkul, hogy gyakori utantoltesre lenne szukseg. Valasszon a 2 permetezesi mod kozul, hogy igenyeinek megfeleloen testreszabhassa a parasitast, es elvezze az egeszseges, parasitott levegot, amely pozitivan befolyasolja kozerzetet. Eredeti kialakitasa dekorativ funkciot is betolt, tokeletesen illeszkedik az On belso kialakitasahoz, a 2 kinalt fenymod es az akar 7 szin pedig nem csak praktikus eszkozze, hanem megbizhato fenyforrassa is teszi, amely illeszkedik hangulatahoz es hangulatahoz. a szobaban.

Remax/RT-A730-Feher/6

Hatekony es csendes mukodes

A Remax urszonda sikeresen parasitja a levegot 8 m2-ig. A nagy, 40 ml/h-s vizporlasztasnak koszonhetoen a keszulek gyorsan kepes biztositani az optimalis paratartalmat, garantalva a legmagasabb szintu kenyelmet. A nagy hatasfok ellenere a parasito meglepoen halkan mukodik – nem kell attol tartanod, hogy a kellemetlen zaj zavarja a pihenest vagy a munkat.

Remax/RT-A730-Feher/2

2 uzemmod

Allitsa be a parasito mukodeset igenyeinek megfeleloen.A Remax Spacecraft ket permetezesi modot kinal - allando es szakaszos. Igy minden helyzetben tokeletes, fuggetlenul a szoba korulmenyeitol. Ezen kivul a tartaly urtartalma akar 220 ml is lehet, ami lehetove teszi a keszulek hosszabb ideig tarto hasznalatat anelkul, hogy gyakori utantoltesre lenne szukseg.

Remax/RT-A730-Feher/5

Eredeti dizajn

A Remax Spacecraft parasitot futurisztikus kialakitasa kulonbozteti meg a tobbi keszulektol – formaja egy urhajos kapszulara emlekeztet. Ezen kivul a keszulek ket vilagitasi modot es akar het szint is kinal, igy egyeni esztetikai preferenciaihoz igazithatja. Ezzel konnyeden egyedi hangulatot varazsolhatsz a szobaban!

Remax/RT-A730-Feher/3

Konnyen kezelheto

A Remax markaju parasito hasznalata nem okoz problemat. Nem kell mast tennie, mint csatlakoztatni a keszuleket egy aramforrashoz, majd a dedikalt gombbal bekapcsolni, es kivalasztani az uzemmodot. Kenyelmesen be- es kikapcsolhatja a lampat is. Tudja meg, milyen egyszeru!

Remax/RT-A730-Feher/4

Szin
Feher
Roz
5 elem
6954851203025
RT-A730white
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.