Umidificator Remax Spacecraft...

Umidificator Remax Spacecraft RT-A730, alb sau roz, 220ml

2410018
in stoc
63,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Remax

Model: RT-A730

Culoare: alb sau roz

Tip: Evaporativ

Material: ABS + PC + silicon

Capacitate rezervor apa: 220 ml

Putere nominala: 1,5-2W

Port: USB-C

Dimensiuni: 110 x 110 x 119 mm

Greutate: 203 g

Culoare
  • Alb
  • Roz

 

Umidificator pentru nave spatiale Remax

Asigurati-va nivelul optim de umiditate in camera la alegere cu umidificatorul inovator Remax Spacecraft, care functioneaza pe baza unei tehnologii eficiente de evaporare. Rezervorul sau de 220 ml asigura umidificarea de lunga durata a aerului din mediul dumneavoastra, fara a fi nevoie de reumpleri frecvente. Alegeti dintre cele 2 moduri de pulverizare pentru a personaliza umidificarea in functie de nevoile dvs. si bucurati-va de aer sanatos, umidificat, care va va afecta pozitiv bunastarea. Designul sau original serveste in plus si o functie decorativa, imbinandu-se perfect cu designul tau interior, iar cele 2 moduri de lumina oferite si pana la 7 culori il fac nu doar un dispozitiv practic, ci si o sursa de lumina de incredere, care sa se potriveasca cu starea ta si atmosfera din camera.

Remax/RT-A730-Alb/6

Functionare eficienta si silentioasa

Nava spatiala Remax umidifica cu succes aerul in incaperi de pana la 8m2. Datorita volumului mare de atomizare a apei de 40 ml/h, dispozitivul este capabil sa livreze rapid nivelul optim de umiditate, garantand cel mai inalt nivel de confort. In ciuda eficientei sale ridicate, umidificatorul functioneaza surprinzator de silentios - nu trebuie sa va faceti griji ca zgomotul neplacut va interfereaza cu odihna sau munca.

Remax/RT-A730-Alb/2

2 moduri de operare

Reglati functionarea umidificatorului la nevoile dvs. Remax Spacecraft ofera doua moduri de pulverizare - constanta si intermitenta. Acest lucru il face perfect pentru orice situatie, indiferent de conditiile din camera. In plus, capacitatea rezervorului este de pana la 220 ml, ceea ce va permite sa utilizati dispozitivul pentru o perioada mai lunga de timp, fara a fi nevoie de reumpleri frecvente.

Remax/RT-A730-Alb/5

Design original

Ceea ce distinge umidificatorul Remax Spacecraft de alte dispozitive este designul sau futurist - forma sa seamana cu o capsula care contine un astronaut. In plus, dispozitivul ofera doua moduri de iluminare si pana la sapte culori, permitandu-va sa il ajustati la preferintele dumneavoastra estetice individuale. Cu aceasta, poti crea cu usurinta o atmosfera unica in camera!

Remax/RT-A730-Alb/3

Usurinta in utilizare

Utilizarea umidificatorului marca Remax nu va va cauza probleme. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati dispozitivul la o sursa de alimentare, apoi sa il porniti cu butonul dedicat si sa selectati modul de functionare. De asemenea, puteti aprinde si stinge lumina in mod convenabil. Afla cat de usor este!

Remax/RT-A730-Alb/4

Culoare
Alb
Roz
5 Produse
6954851203025
RT-A730white
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.