Umidificator Remax Tinch 3L RT-A750,...

Umidificator Remax Tinch 3L RT-A750, alb sau verde, 3l,

2410011
Ultimele produse in stoc
143,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Remax

Model: RT-A750

Capacitate rezervor apa: 3l

Tip: cu ultrasunete

Interval: 15-30m2

Putere nominala: 26W

Tensiune nominala: 220V

Dimensiuni: 190 x 190 x 306 mm

Greutate: 1000 g

Culoare: alb sau verde

Culoare
  • Alb
  • Verde

 

Umidificator de aer Remax Tinch 3L

Cautati o umidificare rapida si eficienta a aerului? Remax Tinch, un umidificator cu ultrasunete avansat, va permite sa va bucurati de niveluri optime de umiditate in incaperi de pana la 30 m2. Acest dispozitiv de incredere foloseste un filtru special care purifica eficient apa de impuritati, asigurand o umidificare curata si sanatoasa. In plus, un material antimicrobian acopera interiorul rezervorului de apa transparent de 3 litri, protejand impotriva cresterii bacteriilor si asigurand functionarea igienica a umidificatorului. Datorita functionarii aproape silentioase, Remax Tinch ofera un nivel ridicat de confort, iar un buton special iti permite sa-i reglezi functionarea in functie de nevoile tale curente, asigurand nivelul optim de umiditate in interiorul tau.

Remax/RT-A750-Alb/2

Umidificare fiabila a aerului

Vrei sa te bucuri de aer umidificat in casa sau birou? Cu Remax Tinch este posibil! Aparatul este ideal pentru incaperi de pana la 30 m2. Datorita nanotehnologiei, ofera o ceata blanda si uniform distribuita, care va va umidifica eficient interiorul. Si asta nu este tot! Produsul este echipat cu un rezervor pentru uleiuri esentiale, astfel incat sa puteti adauga parfumurile preferate si sa va bucurati si de mai mult confort. Un comutator practic va permite sa reglati liber volumul cetii pentru a se potrivi perfect umidificarea nevoilor dumneavoastra.

Remax/RT-A750-Alb/1

De dragul sanatatii tale

Umidificatorul Tinch garanteaza o eficienta ridicata in eliminarea bacteriilor. In plus, filtrele speciale asigura o ceata cristalina care nu numai ca umidifica aerul, dar il si improspateaza. Cu Remax poti fi sigur ca aerul este intotdeauna de inalta calitate!

Remax/RT-A750-Alb/3

Beneficii suplimentare

Remax Tinch este partenerul perfect in timpul noptii de odihna. Datorita functionarii aproape silentioase, va permite sa va relaxati si sa va bucurati de un somn linistit. In plus, rezervorul de apa integrat a fost perfectionat in fiecare detaliu pentru a evita scurgerile, iar datorita designului sau transparent, stii mereu cand sa il reumpli. Acum va puteti bucura de aer curat si sanatos, fara sa va faceti griji pentru zgomot sau scurgeri, si va puteti concentra pe o odihna binemeritata.

Remax/RT-A750-Alb/4

Culoare
Alb
Verde
2 Produse
6954851204701
RT-A750 White
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.