Umidificator Remax Watery RT-A700,...

Umidificator Remax Watery RT-A700, diverse culori, wireless, 4000mAh, 1.6l

2410008
Ultimele produse in stoc
125,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: Remax

Model: RT-A700

Culoare: alb, verde sau albastru

Tip: cu ultrasunete

Putere: 5 W

Capacitate baterie: 4000 mAh

Capacitate rezervor: 1,6 l

Timp de functionare: 8-12 h

Timp de incarcare: 4 h

Greutate: 400 g

Culoare
  • Alb
  • Albastru
  • Verde

 

Umidificator de aer Remax Watery

Aveti grija de nivelul optim de umidificare a aerului cu umidificatorul modern cu ultrasunete Remax Watery.Aparatul este echipat cu un rezervor transparent cu o capacitate de 1,6 l, care asigura o functionare de lunga durata fara a fi nevoie de reumpleri frecvente. Astfel, va puteti bucura de aer proaspat si umidificat timp de pana la 12 ore cu o singura incarcare. Alegeti dintre cele 3 moduri de functionare pentru a personaliza umidificarea in functie de nevoile dvs. si adaugati uleiurile esentiale preferate pentru a crea o atmosfera de aromoterapie in casa dvs. In plus, umidificatorul Remax Watery functioneaza si ca lampa de noptiera, a carei luminozitate o poti regla pe 2 niveluri pentru a crea o atmosfera placuta si relaxanta in interiorul tau.

Remax/RT-A700-alb/2

Umidificare eficienta

Aerul prea uscat va afecteaza negativ starea de spirit - umidificatorul cu ultrasunete Remax Watery va va permite sa schimbati acest lucru. Dispozitivul foloseste vibratii de inalta frecventa pentru a umidifica eficient aerul si pielea fara a crea pete umede pe suprafata.

Remax/RT-A700-alb/3

Rezervor cu o capacitate de 1,6 l

Nu va faceti griji cu privire la reumplerile frecvente cu apa. Umidificatorul Remax Watery este echipat cu un rezervor de 1,6 litri - aproximativ aceeasi capacitate cu 6 sticle de apa de 250 ml. In plus, designul transparent al recipientului va permite sa urmariti cantitatea de lichid, astfel incat veti sti intotdeauna cand este timpul sa umpleti.

Remax/RT-A700-alb/1 Pana la

12 ore de umidificare la o singura incarcare

Bucurati-va de aer umidificat cat mai mult timp posibil. Dispozitivul este echipat cu o baterie de 4.000 mAh, ceea ce se traduce in aproximativ 8-12 ore de functionare. Mai mult, incarcarea umidificatorului va dura aproximativ 4 ore. Dupa acest timp, va fi gata sa functioneze din nou.

Remax/RT-A700-alb/4

3 moduri de operare

Personalizati functionarea Remax Watery in functie de nevoile dvs. Dispozitivul ofera 3 moduri de functionare, pe care le veti seta de pe panoul tactil. Puteti seta functionarea acestuia pentru 4 ore, 8 ore sau 12 ore - dupa acest timp dispozitivul se va opri automat.

Remax/RT-A700-alb/5

Culoare
Alb
Albastru
Verde
1 Produse
6954851225058
RT-A700 white
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.