Umidificator cu ultrasunete Deerma...
Umidificator cu ultrasunete Deerma...
Umidificator cu ultrasunete Deerma...
Umidificator cu ultrasunete Deerma...

Umidificator cu ultrasunete Deerma F600, negru, 25W, 5l, aromaterapie

2210060
Ultimele produse in stoc
170,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Deerma

Model: F600

Tensiune nominala: 220-240V~50/60Hz

Putere nominala: 25 W

Dimensiuni: 210 × 210 × 330 mm

Capacitate rezervor: 5 l

Culoarea neagra

Aromoterapie: Da

 

Umidificator de aer cu ultrasunete Deerma F600




Cu F600 vei obtine nivelul optim de umidificare a aerului in casa ta si vei avea grija de sanatatea ta si a celor dragi. Aparatul are un rezervor de apa incapator (5l) si iti permite sa reglezi gradul de umidificare a aerului in functie de nevoi. Un panou tactil cu afisaj va va oferi informatii despre functionarea dispozitivului, iar o functie de programare va va permite sa personalizati functionarea lui F600. In plus, designul elegant si modern al dispozitivului se va integra in aproape orice interior si va fi un decor unic al camerei.





6.jpg






Ajutor de incredere pentru a va ingriji bunastarea




Foarte multi factori va afecteaza sanatatea - acestea includ temperatura si umiditatea aerului. Merita sa fii constient de acest lucru si sa ai grija de conditii optime in locurile in care stai cel mai des. Un umidificator Deerma va va permite sa faceti acest lucru - cu ajutorul lui va veti asigura un mediu sanatos, umidificat corespunzator, in care va veti petrece timpul placut si in siguranta.




5.jpg





Conceput special pentru tine




Designul atent al umidificatorului il face extrem de eficient si sigur in acelasi timp. Un strat special previne eficient contaminarea si cresterea bacteriilor. Asa ca poti fi sigur ca ceata de apa eliberata este perfect purificata si sigura pentru sanatate.




1.jpg






Operare surprinzator de simpla




Operarea umidificatorului este remarcabil de simpla. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati apa in rezervorul special, sa insurubati capacul si sa apasati butonul de pornire. Atat este nevoie pentru a te bucura de aer umidificat! De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la necesitatea schimburilor frecvente de apa - capacitatea rezervorului este de pana la 5 l, ceea ce permite mai multe ore de munca intensiva. Trebuie sa reumpleti apa doar o data pe zi!





7.jpg






Verificati rapid informatiile care va intereseaza





Operarea dispozitivului este facilitata de un panou tactil inteligent cu un afisaj digital, prietenos pentru ochi. Cu acesta, puteti verifica temperatura camerei in timp real. De asemenea, puteti selecta modul de umidificare care va intereseaza. Panoul tactil va va incanta cu sensibilitatea butoanelor - timpul de raspuns al acestora este cu adevarat fulgerator.





8.jpg






Umidificator personalizat de la tine




Puteti ajusta cu usurinta umidificatorul Deerma F600 la nevoile dvs. Cand mergeti la culcare, puteti activa modul de noapte, care va opri afisajul - lumina inutila nu va va perturba somnul. De asemenea, aveti optiunea de a seta un program pentru ca dispozitivul sa functioneze pana la 12 ore - umidificatorul se va opri automat dupa timpul stabilit. De asemenea, puteti decide asupra puterii cetii pulverizate. Comutati liber intre cele trei niveluri disponibile si ajustati cantitatea de apa distribuita dupa preferintele dvs. Deerma F600 va ofera o multime de posibilitati - incercati-le pe toate!





4.jpg





Relaxa




Acesta nu este sfarsitul avantajelor umidificatorului Deerma. Aparatul este echipat cu un sertar special, la care poti adauga cateva picaturi din uleiul tau parfumat preferat. Datorita acestui lucru vei umple camera cu o aroma placuta si vei avea grija de starea ta de bine.




3.jpg





Design universal




Ceea ce mai caracterizeaza umidificatorul Deerma F600 este designul sau minimalist si elegant. Dispozitivul este fabricat din plastic ABS durabil, iar suprafata sa neteda face ca curatarea sa nu fie nicio problema. Ascuns sub capacul umidificatorului, un maner convenabil va permite sa transportati rezervorul de apa in mod liber - de exemplu, sa il spalati. Un indicator transparent al nivelului apei va permite sa vedeti rapid cata apa a mai ramas si daca trebuie sa o reumpleti in curand. Cu finisajul sau negru si auriu, Deerma F600 poate deveni un plus elegant si practic pentru orice interior. Cu siguranta isi va gasi drumul perfect si in casa ta!





13.jpg







1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.