Intelligens WiFi fali aljzat Avatto...
Intelligens WiFi fali aljzat Avatto...
Intelligens WiFi fali aljzat Avatto...
Intelligens WiFi fali aljzat Avatto...

Intelligens WiFi fali aljzat Avatto N-WOT10, TUYA, USB-A, USB-C, feher vagy fekete

2040014
Raktáron
145,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Avatto

Modell: N-WOT10-USB-W

Szin: feher vagy fekete

Bemeneti feszultseg: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Maximalis terheles: 20 W (USB-A es USB-C), 16 A 3680 W (aljzat)

Max. USB-ADC kimeneti arama: 5 V, 3 A, 9 V, 2 A, 12 V, 1,5 A

Max. USB-CDC kimeneti arama: 5 V/3 A,9 V/2,22 A,12 V/1,67 A

USB-A + USB-C kimeneti aram max.: 5 V / 3,4 A max.

Gyorstoltesi szabvanyok: QC 3.0+ / 3.0 / 2.0, Huawei FCP / SCP / HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A

Foldeles: szabvanyos

Wi-Fi szabvany: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Aramfelvetel mukodes kozben: < 1,2 W

Energiafogyasztas keszenleti allapotban: < 0,6 W

Elettartam: kb. 100 000 hasznalat

Anyaga: Edzett uveg, PC

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

Intelligens WiFi fali aljzat Avatto N-WOT10-USB-W TUYA USB USB-C

Most meg kenyelmesebben hasznalhatja otthonaban a kivalasztott eszkozoket. Az Avatto intelligens aljzat lehetove teszi a tavoli vezerlest a TUYA / Smart Life alkalmazassal vagy a Google Assistant / Amazon Alexa hangsegedekkel. 2 porttal is fel van szerelve - USB-A es USB-C, amelyek lehetove teszik peldaul az okostelefonok vagy tablagepek tolteset. Sot, a termek Wi-Fi-n keresztul csatlakozik, es nagyon konnyen telepitheto.

Avatto/N-WOT10-USB-W/1

Tovabbi portok az On rendelkezesere

Elvezze eszkozei gyors es kenyelmes tolteset. Az N-WOT10-USB-W 2 porttal rendelkezik - USB-C es USB-A. Ez azt jelenti, hogy nem kell tovabbi toltoket hasznalnod, es nem kell tobb konnektort elfoglalnod csak egyes berendezesek feltoltesehez – most mar kozvetlenul is csatlakoztathatod tablagepedet vagy telefonodat. A termek akar 20 W-os toltesi teljesitmenyt is biztosit, es tamogatja az olyan szabvanyokat, mint a QC 3.0+, az FCP es az AFC – ne varjon tul sokaig, amig okostelefonja ujra hasznalatra kesz!

Avatto/N-WOT10-USB-W/2

Taviranyito okostelefonjarol

Nem emlekszik, hogy kikapcsolta-e az eszkozt, mielott elhagyta otthonat? Most megteheti okostelefonjaval! Mindossze annyit kell tennie, hogy hozza kell adnia a konnektort a TUYA / Smart Life alkalmazashoz – ha megteszi, akkor kepes lesz a kivalasztott keszulekek tavoli be- es kikapcsolasara. Ha szeretne, ossza meg keszulekeit a haztartas tobbi tagjaval is, hogy ok is kenyelmesen vezerelhessek azokat tavolrol.

Avatto/N-WOT10-USB-W/5

Rengeteg tovabbi lehetoseg

Hasznalja az idozito funkciot, keszitsen munkabeosztast, vagy csatlakoztasson tobb okoseszkozt es automatizalja mukodesuket. Igy peldaul beallithatja, hogy a kavefozo automatikusan elinduljon, amikor felkel az agybol, es a vilagitas 7:30-kor kikapcsol, amikor munkaba indul. Lehetoseg van a kivalasztott keszulekek csoportositasara is.

Avatto/N-WOT10-USB-W/9

Hangvezerles

Most mar csak egy rovid parancsra van szukseg egy adott keszulek be- vagy kikapcsolasahoz – meg csak ki sem kell mozdulnia az ulesbol! A Nest kompatibilis az Amazon Alexa es a Google Assistant intelligens asszisztensekkel. Igy kenyelmesen vezerelheti hangjaval. Az agyban fekszel, es le kell kapcsolnod a villanyt? A kanapen ulsz, es szeretned bekapcsolni a tevet? Vagy talan a kezei el vannak foglalva a fozessel, es be kell inditania valamilyen keszuleket? Az Avatto segitsegevel mindez sokkal konnyebbe valik!

Avatto/N-WOT10-USB-W/8

Tovabbfejlesztett kialakitas

Az Avatto aljzat nemcsak otthon, hanem peldaul irodaban vagy szallodaban is hasznalhato lesz. Tartos kialakitasa jellemzi – edzett uveglappal van ellatva, amely karcallo es konnyen tisztithato. Az eszkoz telepitese sem okoz problemat. Ezenkivul a konnektor egy specialis biztonsagi zarral is rendelkezik - ez olyan helyeken is hasznosnak bizonyul, ahol gyerekek tartozkodnak. Emlekezhet az utolso beallitasokra, es egy esetleges aramkimaradas utan visszaallithatja azokat.

Avatto/N-WOT10-USB-W/4

Szin
Feher
Fekete
3 elem
6976037360568
N-WOT10-USB-W
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.