Intelligens WiFi aljzat Avatto...

Intelligens WiFi aljzat Avatto N-WOT10-EU TUYA, feher vagy fekete

2040017
Raktáron
98,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: Avatto

Modell: N-WOT10-EU-B

Szin: fekete vagy feher

Bemeneti feszultseg: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Max. terheles: 16 A 240 V AC

Maximalis teljesitmeny: 3500 W

Foldeles: szabvanyos

Wi-Fi szabvany: 2,4 GHz Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Energiafogyasztas mukodes kozben: < 1,2 W

Energiafogyasztas keszenleti allapotban: < 0,6 W

Elettartam: kb. 100.000 hasznalat

Anyaga: edzett uveg + PC

Meretek: 86 x 86 x 45 mm

Uzemi homerseklet: -20°C es 70°C kozott

Tamogatott rendszerek: iOS, Android alkalmazas TUYA / Smart Life kompatibilitas Amazon Alexa, Google Home

Szín
  • Fehér
  • Fekete

 

Smart WiFi aljzat Avatto N-WOT10-EU-B TUYA

Hozz letre egy okos otthont, ahol jol elsz. Az Avatto intelligens fali aljzat lehetove teszi a hozza csatlakoztatott eszkozok tavoli vezerleset - peldaul a TUYA / Smart Life alkalmazas vagy a hangseged (Amazon Alexa, Google Assistant) segitsegevel. Hozzon letre munkarendet, hasznaljon idozitoket, es ossza meg az iranyitast mas csaladtagokkal! Ezenkivul a termek nagyon konnyen telepitheto es kompakt.

Avatto/N-WOT10-EU-B/4

Tavoli

Mar uton van dolgozni, es nem emlekszik, hogy kikapcsolta-e a tevet indulas elott? Most mar csak az okostelefonodert kell nyulnod! Az Avatto aljzat kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazassal, igy tavolrol is vezerelheti a hozza csatlakoztatott berendezest. Igy a kivalasztott keszulekeket barmikor be- vagy kikapcsolhatja!

Avatto/N-WOT10-EU-B/6

Es meg tobb lehetoseg az alkalmazassal

Ha szeretne, ossza meg eszkozeit az alkalmazasban a csalad tobbi tagjaval, hogy ok is kepesek legyenek tavolrol iranyitani azokat. Letrehozhat idozitoket es munkaprogramokat is, valamint csatlakoztathatja a konnektort otthonaban levo mas okoseszkozokhoz, es automatizalhatja azok mukodeset. Ebredeskor 6:30-kor kapcsolja be a lampat, munkabol hazaterve pedig a TV es a nappali vilagitasat, amikor belep a hazba!

Avatto/N-WOT10-EU-B/3

Vezerles hangutasitasokkal

Szabaditsa fel a kezet, es elvezze eszkozei meg kenyelmesebb iranyitasat.Kenyelmesen ulve a kanapen, nincs keznel az okostelefon, es fel szeretne kapcsolni a villanyt? Vagy talan csak foz valamit, es gyorsan be kell kapcsolnia a mikrohullamu sutot? Nem problema – az aljzat kompatibilis a Google Assistant es az Amazon Alexa hangsegedekkel. Most egy egyszeru parancsra van szukseg a valasztott eszkoz be- vagy kikapcsolasahoz!

Avatto/N-WOT10-EU-B/1

Atgondolt tervezes

Kivalo minosegu anyagokat (peldaul edzett uveget) hasznaltak a konnektor keszitesehez, ami a tartossagat jelenti. A termek telepitese es tisztitasa is nagyon egyszeru. Raadasul kozvetlenul a falra is rogzitheted, igy nem log ki es kevesebb helyet foglal. Van egy specialis zarszerkezet is, amely lehetove teszi, hogy megvedje a konnektort a gyermekek szamara.

Avatto/N-WOT10-EU-B/2

Szin
Feher
Fekete
48 elem
6976037360551
N-WOT10-EU-B
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.