NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...
NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...
NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...
NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...
NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...
NEO smart socket, ZigBee, HomeKit,...

NEO smart socket, ZigBee, HomeKit, 16A, fogyasztásfigyelés

2280090
Raktáron
55,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:

Marka: NEO

Tipus: NAS-WR10BH

feher szin

Bemeneti feszultseg: AC 85-240 V 50/60 Hz

Max. Aram: 16 A

Teljesitmenyfelvetel keszenleti allapotban: 0,5 W

Mukodesi homerseklet: 0°C es 40°C kozott

Mukodesi paratartalom: 20% - 85%

Frekvencia: 2,4 GHz

Vezetek nelkuli kommunikacios protokoll: ZigBee 3.0, IEEE 802.15.4

Hatotavolsag: Akar 55 m

Meretek: 50 x 50 x 85 mm

Alkalmazas: TUYA / SmartLife

Kompatibilitas: Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings

 

Smart socket HomeKit NEO NAS-WR10BH ZigBee 16A

Lehetove teszi eszkozei tavoli vezerleset, mukodesuk utemezeset es az energiafogyasztas figyeleset. A NEO NAS-WR10BH intelligens csatlakozo lehetove teszi a csatlakoztatott berendezes vezerleset a TUYA / Smart Life vagy az Apple HomeKit alkalmazas segitsegevel, vagy vezerelheti hangutasitasokkal. A termek nagyon konnyen hasznalhato, LED hattervilagitassal van felszerelve. Tamogatja a ZigBee 3.0 kommunikacios protokollt – hasznalatahoz ZigBee atjarot kell vasarolnia (kulon megvasarolhato).

Neo/NAS-WR10BH/1

A keszulek kenyelmesebb kezelese

Elofordul, hogy elfelejt kikapcsolni nehany eszkozt? A NEO-val mar nem kell emiatt aggodnia! Az aljzat lehetove teszi a csatlakoztatott eszkozok alkalmazason keresztul torteno vezerleset. Igy a lampat, a tevet vagy a szendvicssutot barmikor fel- vagy kikapcsolhatod, mindossze nehany kattintassal a telefonodon! Az is jo otlet, ha megosztja eszkozeit a haztartas tobbi tagjaval, igy tavolrol is vezerelhetik azokat.

Neo/NAS-WR10BH/2

Hangvezerles

Foz, es gyorsan be kell kapcsolnia a mikrohullamu sutot? Vagy a kanapen ulsz, es szeretned bekapcsolni a tevet, hogy megnezhesd kedvenc sorozatodat? Nem problema – az aljzat kompatibilis a Google Assistant es az Amazon Alexa hangsegedekkel. Ez lehetove teszi, hogy egyszeru parancsokkal vezerelje! Nehany szoval lekapcsolhatja peldaul a villanyt vagy bekapcsolhatja a kavefozot.

Neo/NAS-WR10BH/4

Csokkentse villanyszamlajat

Ugy erzi, egy kicsit tul magas a villanyszamlaja? A NEO aljzat segit ezek csokkenteseben! A termek lehetove teszi energiafogyasztasanak valos idoben torteno nyomon koveteset – vessen egy pillantast az alkalmazasra. Nezze meg, mely eszkozok fogyasztjak a legtobb aramot, es gondolja at, hogyan csokkentheti ezt. Szuntesd meg a rossz szokasokat, kezdj el sporolni es fizess alacsonyabb szamlakat!

Neo/NAS-WR10BH/5

Rengeteg tovabbi lehetoseg

Az aljzat kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazassal, amely nem csak tavoli vezerlest tesz lehetove, hanem peldaul az idozito funkcio hasznalatat is. Hozzaadhatja az Apple HomeKit vagy a SmartThings platformhoz is. Tartsa az osszes eszkozt egy helyen, es kezelje oket kenyelmesen – anelkul, hogy valtani kellene a kulonbozo ablakok kozott.

Neo/NAS-WR10BH/4

Keszitsen okos jeleneteket

Szabja testre otthonaban levo keszulekek mukodeset eletmodjanak megfeleloen. Egyszeruen csatlakoztassa aljzatat mas eszkozokhoz es intelligens erzekelokhoz (ZigBee vagy Wi-Fi), es automatizalja mukodesuket! Igy peldaul beindithatja a kavefozot, amikor felkel az agybol, es bekapcsolhatja a lampat az eloszobaban, amikor hazaer a munkabol.

Neo/NAS-WR10BH/6

Es meg tobb kenyelem

A konnektor hasznalata nagyon egyszeru, es konnyen kezelheto a legelterjedtebb eszkozok, peldaul lampak, televiziok, ventilatorok, mosogepek, hutoszekrenyek es meg mikrohullamu sutok is. Ezenkivul kepes menteni az utolso beallitasokat, es aramkimaradas eseten automatikusan visszaallitani azokat. Specialis biztonsagi zarral is rendelkezik, igy gond nelkul hasznalhatja olyan helyen, ahol gyerekek is tartozkodnak.

Neo/NAS-WR10BH/7

34 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.