Priza inteligenta NEO, ZigBee,...
Priza inteligenta NEO, ZigBee,...
Priza inteligenta NEO, ZigBee,...
Priza inteligenta NEO, ZigBee,...
Priza inteligenta NEO, ZigBee,...
Priza inteligenta NEO, ZigBee,...

Priza inteligenta NEO, ZigBee, HomeKit, 16A, monitorizare consum

2280090
in stoc
55,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: NEO

Model: NAS-WR10BH

Culoare: alb

Tensiune de intrare: AC 85-240 V 50/60 Hz

Max. curent: 16 A

Consum de energie in standby: 0,5 W

Temperatura de functionare: 0°C pana la 40°C

Umiditate de functionare: 20% pana la 85%

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol de comunicatie fara fir: ZigBee 3.0, IEEE 802.15.4

Raza de actiune: Pana la 55 m

Dimensiuni: 50 x 50 x 85 mm

Aplicatie: TUYA / SmartLife

Compatibilitate: Google Assistant, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings

 

Priza inteligenta HomeKit NEO NAS-WR10BH ZigBee 16A

Obtineti capacitatea de a va controla dispozitivele de la distanta, de a programa functionarea acestora si de a monitoriza consumul de energie. Mufa inteligenta NEO NAS-WR10BH va permite sa controlati echipamentele conectate utilizand aplicatia TUYA / Smart Life sau Apple HomeKit sau il puteti opera folosind comenzi vocale. Produsul este foarte usor de utilizat si este echipat cu iluminare din spate LED. Accepta protocolul de comunicare ZigBee 3.0 - pentru a-l utiliza, va trebui sa achizitionati un gateway ZigBee (vandut separat).

Neo/NAS-WR10BH/1

Operare mai convenabila a dispozitivului

Uneori uitati sa opriti unele dispozitive? Cu NEO, nu trebuie sa va mai faceti griji pentru asta! Priza va permite sa va controlati dispozitivele conectate printr-o aplicatie. Astfel, puteti aprinde sau opri o lampa, televizorul sau prajitorul de sandvici in orice moment, cu doar cateva clicuri pe telefon! De asemenea, este o idee buna sa impartasiti aparatele dvs. cu restul gospodariei, astfel incat si ei sa le poata controla de la distanta.

Neo/NAS-WR10BH/2

Control vocal

Gatiti si trebuie sa porniti rapid cuptorul cu microunde? Sau stai pe canapea si vrei sa pornesti televizorul pentru a viziona serialele tale preferate? Nicio problema - priza este compatibila cu asistentii vocali Google Assistant si Amazon Alexa. Acest lucru va ofera posibilitatea de a-l controla cu comenzi simple! Cu doar cateva cuvinte, puteti, de exemplu, sa stingeti luminile sau sa porniti aparatul de cafea.

Neo/NAS-WR10BH/4

Reduceti factura de energie electrica

Simti ca facturile tale de energie electrica sunt putin prea mari? Priza NEO va va ajuta sa le reduceti! Produsul va permite sa va monitorizati consumul de energie in timp real - aruncati o privire la aplicatie. Aflati care dispozitive consuma cel mai mult energie electrica si ganditi-va cum puteti reduce acest lucru. Eliminati obiceiurile proaste, incepeti sa economisiti si platiti facturi mai mici!

Neo/NAS-WR10BH/5

O multime de posibilitati suplimentare

Priza este compatibila cu aplicatia TUYA / Smart Life, care va permite nu numai sa o controlati de la distanta, ci si sa utilizati functia de cronometru, de exemplu. De asemenea, il puteti adauga la platforma Apple HomeKit sau SmartThings. Aveti toate dispozitivele intr-un singur loc si gestionati-le convenabil - fara a fi nevoie sa comutati intre ferestre diferite.

Neo/NAS-WR10BH/4

Creati scene inteligente

Personalizati functionarea dispozitivelor din casa dvs. pentru a se potrivi stilului dvs. de viata. Pur si simplu conectati-va priza la alte aparate si senzori inteligente (ZigBee sau Wi-Fi) si automatizati functionarea acestora! Astfel, de exemplu, poti face ca aparatul de cafea sa porneasca cand te dai jos din pat si lumina din hol sa se aprinda cand ajungi acasa de la serviciu.

Neo/NAS-WR10BH/6

Si mai multa comoditate

Priza este foarte usor de folosit si poate manevra cu usurinta cele mai obisnuite aparate precum lampi, televizoare, ventilatoare, masini de spalat, frigidere si chiar cuptor cu microunde. De asemenea, este capabil sa salveze ultimele setari si sa le restabileasca automat daca exista o pana de curent. Ofera, de asemenea, o incuietoare de siguranta speciala, astfel incat sa-l poti folosi intr-un loc cu copii fara griji.

Neo/NAS-WR10BH/7

35 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.