SmartWise WiFi motoros szelep a...

SmartWise WiFi motoros szelep a vizhalozathoz, 1 huvelykes (DN25), PN16

2080172
Raktáron
373,01 lei
Adóval együtt

A motoros szelepes (DN25 / 1″ huvelykes) vizhalozat az eWeLink alkalmazassal kompatibilis kapcsoloval van felszerelve, helyi Wi-Fi routerhez csatlakozik, lehetove teszi a szelep tavvezerleset es automatikus vezerleset aktivalt Sonoff / eWeLink automatikakkal (jelenetek) egy arviz / vizszivargas erzekelo.

Muszaki adatok:

Meretek: 9,5 x 6,7 x 7,5 cm

Tapellatas: 5V DC (tapegyseg mellekelve)

Csatlakozas: WiFI 802.11 b/g/n 2,4 GHz

Alkalmazasvezerles: eWeLink

Tamogatott integraciok: Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (IFTTT integracio elofizetessel, premium funkcio)

Suly: 0,493 kg

 

A SmartWise egyiranyu intelligens vizszelep egy tavvezerelt intelligens eszkoz a vizvezetekek zarasara es nyitasara. A Sonoff keszulekekhez hasonloan az eWeLink alkalmazassal mukodik, igy csatlakoztathato a Sonoff / eWeLink automatizalasokhoz. Beepitett Wi-Fi chippel van felszerelve, amely lehetove teszi az eszkoz kozvetlen csatlakoztatasat a Wi-Fi routerhez, nincs szukseg intelligens otthoni hubra.

A Sonoffhoz es a tobbi SmartWise-eszkozhoz hasonloan ez is kompatibilis az Android es iOS okostelefonokra elerheto ingyenes eWeLink alkalmazassal, igy jol mukodik a Sonoff okoseszkozokkel.

Internetkapcsolattal (Wi-Fi vagy mobil) rendelkezo Android vagy iOS okostelefonrol az eWeLink alkalmazasbol barmikor tavolrol kinyithatja es bezarhatja, es termeszetesen figyelemmel kiserheti az aktualis allapotat (nyitva = BE vagy zarva = KI). Mint minden mas eWeLink eszkoznel, itt is nyithatunk/zarhatunk utemezett muveletkent, fogadhatunk idozitot vagy hurokmuveletkent.

Az eWeLink alkalmazasban az aramszunet utani alapertelmezett allapotot is beallithatja (nyitva/zarva/kimaradas elotti allapot).

A Sonoff / eWeLink automatizalasok (jelenetek) arra hasznalhatok, hogy automatikusan lekapcsoljak a vizet, ha varatlan arviz indul, peldaul a SmartWise vizszivargas-erzekelo vagy a SmartWise Zigbee Flood vizszivargas-erzekelo riasztasa.

A termekhez mellekelt 5V DC tapegyseg taplalja.

A 16 bar maximalis uzemi nyomason (1-70°C-on) uzemelo motoros intelligens szelep DN15 (1/2. oszlop), DN20 (3/4. oszlop) es DN25 (1. oszlop) valtozatban kaphato ).

A termek jellemzoi:

  • Golyoscsap tipusa: nyitott/zart
  • Maximalis nyomas: PN16
  • Vizhomerseklet: 1-70℃
  • Atmero: 1" sarok (DN25)
  • Menet: kulso-belso (vagy belso-kulso, mindket iranyban beepitheto)
  • Anyag: idom: bronz, muanyag alkatreszek: PC/ABS (tuzallo)
  • Feszultseg: 5V DC (tapegyseg es kabel mellekelve)
  • Uzemi homerseklet: -20-50 ℃
  • Uzemi paratartalom: 0%-80% relativ paratartalom

Ellenorzes:

  • A motoron levo ON/OFF gombon keresztul, ill
  • az interneten keresztul, az eWeLink alkalmazasbol ill
  • az eWeLink alkalmazasban beallitott programmal / idozitovel / hurokkal (az idozitok az eszkozon vannak tarolva, offline is vegrehajtva), legfeljebb 8 aktiv idozito tamogatott, ill.
  • eWeLink platformon alapulo automatizalassal (okos jelenetek), peldaul eWeLink vizszivargas/arvizriasztas alapjan.

30 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.