Intelligens arvizerzekelo NEO,...
Intelligens arvizerzekelo NEO,...
Intelligens arvizerzekelo NEO,...
Intelligens arvizerzekelo NEO,...
Intelligens arvizerzekelo NEO,...
Intelligens arvizerzekelo NEO,...

Intelligens arvizerzekelo NEO, ZigBee, HomeKit

2280085
Raktáron
83,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-WS02BH

feher szin

Tapellatas: CR2 3 V

Keszenleti aram: 3-107 uA

Frekvencia: 2,4 GHz

Vezetek nelkuli kommunikacios protokoll: ZigBee 3.0

Vezetek nelkuli szabvany: ZigBee IEEE 802.15.4

Hatotavolsag: Akar 55 m

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

Kompatibilitas: Apple HomeKit

 

Smart HomeKit NEO NAS-WS02BH ZigBee vizerzekelo




Hasznalja a modern technologiat, hogy otthona biztonsagban legyen. A NEO NAS-WS02BH arvizerzekelo automatikusan ertesiti Ont az esetleges vizszivargasrol, es ertesitest kap a telefonjara. Ez lehetove teszi, hogy idoben reagaljon, hogy elkerulje a padlo, a keszulekek vagy a butorok seruleset a szobaban! A termek kompatibilis az Apple HomeKit es a TUYA / Smart Life termekkel. Tamogatja a ZigBee 3.0 protokollt – a mukodeshez egy ZigBee atjaro (kulon megvasarolhato) szukseges.




Neo/NAS-WS02BH/1




Valos ideju ertesitesek




Tartsa az ujjat a pulzuson, es gyorsan reagaljon egy esetleges arviz eseten a lakasaban.A NEO erzekelo erzekeny szondaval van felszerelve. Amint vizszivargast eszlel, azonnali ertesitest kap a telefonjan! A keszulek allapotat az alkalmazasban is barmikor ellenorizheti. Tartson mindent kezben, es ne aggodjon, hogy a falak, padlok vagy a helyiseg berendezesei megserulnek az arviz miatt!





Neo/NAS-WS02BH/2




Sok alkalmazas




A NEO erzekelo mindenhol bevalik, ahol fennall a vizszivargas veszelye. Hasznalhatja peldaul a furdoszobaban – szerelje fel a kad, zuhanykabin, mosdo vagy mosogep melle. A konyhaban is hasznalhatod. Rogzitse a hutoszekreny vagy a mosogato melle, hogy azonnal ertesuljon az esetleges hibakrol! A termek nagyon konnyen telepitheto es konfiguralhato – nem lesz gond.




Neo/NAS-WS02BH/3




Kombinald mas eszkozokkel




A lehetosegek itt nem allnak meg. Az erzekelot mas eszkozokhoz is csatlakoztathatja, majd automatizalhatja mukodesuket. Parositsa peldaul riaszto szirenaval, es adjon hangot, ha szivargast eszlel. Igy a haztartas azonnal ertesul egy esetleges veszhelyzetrol, es valakinek lesz ideje ennek megfeleloen reagalni! Megjegyzes: Az eszkozok parositasahoz ZigBee atjaro szukseges.




Neo/NAS-WS02BH/4




Kompatibilis az Apple HomeKit-tel




Naponta hasznalod az Apple HomeKitet? Jo hirunk van szamodra: a NEO NAS-WS02BH arvizerzekelo kompatibilis ezzel a platformmal, igy hozzaadhatod okosotthonod okoszisztemajahoz. Kezelje osszes intelligens eszkozet egy alkalmazasbol – nincs tobbe valtas az ablakok kozott!




Neo/NAS-WS02BH/5

61 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.