Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo...
Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo...
Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo...
Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo...
Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo...

Intelligens ajto- vagy ablakerzekelo NEO, Zigbee, TUYA

2280086
Elfogyott – feltöltés alatt
58,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-DS05B

feher szin

Tapellatas: 2x AA elem

Aram keszenleti allapotban: 6,5 uA

Mukodesi homerseklet: 0°C es 40°C kozott

Mukodesi paratartalom: 20% - 85%

Elettartam: kb. 5000 hasznalat

Frekvencia: 2,4 GHz

Vezetek nelkuli kommunikacios protokoll: ZigBee 3.0 IEEE 802.15.4

Hatotavolsag: Akar 55 m

Meretek: Fotest: 82 x 42 x 16 mm;

Helyettes test: 82 x 11 x 18 mm;

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

 

Ajto- es ablaknyitas-erzekelo ZigBee NEO NAS-DS05B TUYA




Tartsa biztonsagban otthonat, es erezze jol magat. A NEO szenzor erzekeli, ha ajtoi vagy ablakai zarva vannak, es ha valaki kinyitja azokat, azonnal ertesiti az alkalmazason keresztul. Mas eszkozokkel is tarsithatja, es intelligens jeleneteket hozhat letre. A termek kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazassal, es csak 2 AA elemre van szuksege az aramellatashoz. Az erzekelo tamogatja a ZigBee 3.0 protokollt – a mukodeshez egy tovabbi ZigBee atjaro (kulon megvasarolhato) szukseges.




Neo/NEO-NAS-DS05B/1




Tarts mindent ellenorzes alatt




Az erzekelo megbizhatoan erzekeli, ha egy ajto vagy ablak nyitva van – egyszeruen nyissa ki legalabb 20 mm-rel. Sot, amint valami ilyesmi megtortenik, a beepitett LED jelzofeny azonnal kigyullad, es ertesitest kap a telefonon. Azt is barmikor ellenorizheti, hogy egy ajto vagy ablak nyitva vagy zarva van - egyszeruen inditsa el a TUYA / Smart Life alkalmazast. Tartsa az ujjat a pulzuson, es gyozodjon meg arrol, hogy otthona biztonsagban van!




Neo/NEO-NAS-DS05B/2




Keszitsen okos jeleneteket




Automatizalja a kivalasztott eszkozok mukodeset, es hozzon letre egy okosotthont, ahol jol erzi magat. Nincs mas dolgod, mint csatlakoztatni a szenzorodat mas eszkozokhoz, es elvegezni a megfelelo beallitasokat az alkalmazasban! Igy peldaul beallithatja, hogy a vilagitas bekapcsoljon, amikor belep a hazba, es a legkondicionalo lealljon, amikor kinyit egy ablakot. A lehetosegek szinte vegtelenek!




Neo/NEO-NAS-DS05B/3




Beallitas problemamentesen




Nem kell felni az erzekelo telepitesevel kapcsolatos problemaktol – a termek telepitese es konfiguralasa nagyon egyszeru. Csupan 2 db AA elem kell hozza, amit sok uzletben meg lehet vasarolni – a keszulek hosszu elettartamaval tunik ki, igy nem kell tul gyakran cserelni. Felhivjuk figyelmet, hogy az erzekelo megfelelo mukodesehez specialis ZigBee atjarora lesz szukseg, amely kulon megvasarolhato.




Neo/NEO-NAS-DS05B/4

No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.