UTOUR C2L Pro 1440P muszerfal kamera
UTOUR C2L Pro 1440P muszerfal kamera
UTOUR C2L Pro 1440P muszerfal kamera
UTOUR C2L Pro 1440P muszerfal kamera

UTOUR C2L Pro 1440P muszerfal kamera

2350016
Utolsó tételek a raktáron
740,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:




Marka: UTOUR

Modell: C2L Pro

Sigmastar processzor: SSC8629Q

Erzekelo: Galaxycore

Erzekelo modell: GC4653

Objektivek: 6 nagy felbontasu objektivcsoport

Pixelek: 4 MP

Kepfelbontas: 2560x1440p / 1920x1080p (allithato)

Video felbontasa: interpolacio 4K / 1440p / 1080p (allithato)

Hatso kamera felbontasa: 1080p

Latomezo: 135°

Rekesz: F1.5

Videokodekek: TS Stream / H.265

Kepkockasebesseg: 30 FPS

Hatso kamera: kepkockasebesseg 25 FPS

Kompatibilis memoriakartyak: SD Class10 kartyak 16-128 GB kapacitassal

Tapellatas: USB-C port

Tapellatasi mod: autos tolto / biztositekdoboz (a biztositekdoboz tipusahoz opcionalis hardverkab

 

UTOUR C2L Pro 1440P videorogzito




Ugyeljen a biztonsagara az utakon. Az UTOUR C2L Pro videorogzito kivalo 4K kepminoseget es fejlett vezetotamogato rendszert (ADAS) kinal. Beepitett GPS-modullal is rendelkezik, es 24 oras megfigyelest tesz lehetove - nem csak vezetes kozben, hanem parkolas kozben is (kulon megvasarolhato halozati adapterrel kombinalva). A csomagban egy tovabbi hatso kamera is talalhato, amellyel a jarmu elejerol es hatuljarol is rogzithet videot.




Utour/C2L-Pro/1 Magas





Kepminoseg





Ne hagyja, hogy egyetlen reszlet elkerulje magat. A C2L Pro Galaxycore 4MP erzekelovel van felszerelve, es tamogatja a 4K felbontast (interpolacio). Ezenkivul a beepitett kepfeldolgozo processzor hatekonyan kikuszoboli a zajt es a rezgeseket, es lehetove teszi a felvetelek valos ideju elonezetet. A termeket szeles latomezo is jellemzi, es az AI-WDR technologianak koszonhetoen eros fenyviszonyok kozott is jol mukodik. Emlitesre melto meg a HD objektivek 6 csoportja es az F1.5 rekeszertek, amelyek ejszaka is kivalo kepminoseget biztositanak.Utour/C2L-Pro/7 Vissza




A szoba tartalmazza




Rogzitse jarmuve elejet es hatuljat is. A mellekelt hatso kamera 1080p felbontast es 135°-os latomezot kinal. Segitsegevel hasznos bizonyitekokat szerezhet, ha peldaul valaki behatol az autojaba, vagy parkolas kozben kisebb utkozes tortenik. A keszulek felszerelese nagyon egyszeru – csak rogzitse a jarmu hatso ablakahoz. Lehetoseg van 360°-os elforgatasra is.





Utour/C2L-Pro/9 Sofor





Segito funkciok





Elvezze a biztonsagos vezetest, es konnyeden kerulje el a nehez helyzeteket az uton. A C2L Pro videorogzito 4 ADAS funkciot kinal – frontalis utkozes figyelmeztetes, elorehaladasi felugyelet figyelmeztetes, varosi frontalis utkozes figyelmeztetes es Stop & GO figyelmeztetes. Ezeknek koszonhetoen csokkenti a balesetek vagy utkozesek kockazatat, es konnyeden megtartja a megfelelo tavolsagot mas jarmuvektol. A keszulek akar 99%-os pontossaggal erzekeli a targyakat, figyelmeztetesenek hatekonysaga eleri a 95%-ot.





Utour/C2L-Pro/10







Az On igenyeihez igazitva





Ezenkivul a videorogzito lehetove teszi a figyelmeztetes erzekenysegenek 4 fokozatban torteno beallitasat, igy az ADAS funkciot az On igenyeihez igazithatja. Az elerheto opciok koze tartozik a Super High (idealis kezdoknek), a High (kezdoknek megfelelo), a Medium (a legtobb esetben mukodik) es az Low (tapasztalt vezetoknek ajanlott). Ezenkivul a C2L Pro konnyeden azonositja a jarmutipusokat, es tamogatja a surgossegi regisztraciot, igy nem kell aggodnia a fontos bizonyitekok elvesztese miatt.




Utour/C2L-Pro/2





Megbizhato es hatekony mukodes





A videorogzito hatekony mukodeseert beepitett 2 magos processzor NPU-val felel. Ennek koszonhetoen a keszulek sokkal kevesebb energiat fogyaszt, es magas homersekleten (akar 65°C-ig) is megbizhato mukodest tud biztositani – ne aggodjon, hogy a meleg idoben elakad! Szamitson a bevalt megoldasokra, es szerezzen be egy autokamerat, amely a legkevesbe alkalmas helyzetben sem fogja megtagadni a szolgalatot.






Utour/C2L-Pro/4 24-






Idofigyeles





A C2L Pro videorogzitovel akar a nap 24 orajaban is gondoskodhat jarmuve biztonsagarol. Ehhez nem kell mast tenni, mint vasarolni egy kulon megvasarolhato halozati adaptert, amely lehetove teszi a keszulek folyamatos mukodeset - parkolo auto eseten is. Parkolas kozben a kamera Time Lapse modban rogziti a videokat, es ha utkozes tortenik, automatikusan elindul a veszhelyzeti felvetel. Az elkeszult videok segitenek meghatarozni a baleset szerzojet!






Utour/C2L-Pro/8 Intelligens






Ellenorzes





Szerezzen tobb lehetoseget, es elvezze a videomagno kenyelmes vezerleset. Csatlakoztassa telefonjat a szoba Wi-Fi-halozatahoz, es hasznalja a dedikalt UTOUR Go alkalmazast. Ezzel peldaul letolthet rogzitett videokat es modosithatja a beallitasokat. A C2L Pro a hangvezerlest is tamogatja. Egyszeruen adja ki a megfelelo parancsot a fenykep keszitesehez vagy a hang be-/kikapcsolasahoz. Nem kell megnyomnia semmilyen gombot vagy nyulni az okostelefonhoz! Megjegyzes: a hangutasitasok csak angol nyelven allnak rendelkezesre.





Utour/C2L-Pro/3 bejegyzett






GPS




A videorogzito egy GPS-modullal is fel van szerelve, amely folyamatosan figyeli es megjeleniti az olyan informaciokat, mint az ido, a sebesseg es a foldrajzi koordinatak (hosszusag es szelesseg). Ez azt jelenti, hogy ha baleset tortenik, konnyen ellenorizheti annak pontos helyet, es olyan adatokhoz juthat, amelyek hasznosak lehetnek peldaul a karterites igenylesekor.





Utour/C2L-Pro/5 Ban,-ben






A dobozban:

Video felvevo

Tapkabel autos toltovel

Hatso kamera

Hatso kamera kabele

kis feszitovas

Elektrosztatikus matrica x2

3M ontapados matrica

Hasznalati utasitas



Muszaki adatok:




Marka: UTOUR

Modell: C2L Pro

Sigmastar processzor: SSC8629Q

Erzekelo: Galaxycore

Erzekelo modell: GC4653

Objektivek: 6 nagy felbontasu objektivcsoport

Pixelek: 4 MP

Kepfelbontas: 2560x1440p / 1920x1080p (allithato)

Video felbontasa: interpolacio 4K / 1440p / 1080p (allithato)

Hatso kamera felbontasa: 1080p

Latomezo: 135°

Rekesz: F1.5

Videokodekek: TS Stream / H.265

Kepkockasebesseg: 30 FPS

Hatso kamera: kepkockasebesseg 25 FPS

Kompatibilis memoriakartyak: SD Class10 kartyak 16-128 GB kapacitassal

Tapellatas: USB-C port

Tapellatasi mod: autos tolto / biztositekdoboz (a biztositekdoboz tipusahoz opcionalis hardverkabel szukseges)

Csatlakozas: Wi-Fi 2.4G Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n

Mukodesi homerseklet: -20°C es 65°C kozott

Helymeghatarozo rendszer: GPS / Galileo / GLONASS IMU Nagy pontossagu 3 tengelyes giroszkop

ADAS funkciok: elulso utkozesre figyelmeztetes, Stop & Go figyelmeztetes, Varosi utkozes Figyelmeztetes, Elulso Figyelmeztetes

Elso es hatso felvetel: Igen, tolatokameraval

Parkolasfelugyelet (24 oras): Igen, halozati adapterrel (kulon megvasarolhato)

Hangvezerles: igen (csak angol nyelvu parancsok)

Alkalmazas: UTOUR Go


UTOUR
1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.