Beepitett kamera Hikvision C6 Pro...
Beepitett kamera Hikvision C6 Pro...
Beepitett kamera Hikvision C6 Pro...

Beepitett kamera Hikvision C6 Pro 1600p/30fps

2290038
Raktáron
578,99 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: Hikvision

Modell: AE-DC5313-C6PRO

Matrix: CMOS

Felveteli felbontas:

1600P / 30 kepkocka masodpercenkent

1600P / 25 kepkocka masodpercenkent

1440P / 30 kepkocka masodpercenkent

1440P / 25 kepkocka masodpercenkent

1080P / 60 kepkocka masodpercenkent

1080P / 30 kepkocka masodpercenkent

1080P / 25 kepkocka masodpercenkent

Betekintesi szog beallitasa: Fuggoleges: 135° Vizszintes: 106°

Rekesz: F1.75

Kijelzo: 3" (640 x 480)

Video tomorites: H.265

OSD menu: Megjeleniti az idot, datumot stb.

Kepformatum: JPEG

Memoriakartya kompatibilitas: SD kartya (32GB-128GB)

Kommunikacios mod: Wi-Fi erzekelo G erzekelo, GPS

Ta

 

Hikvision C6 Pro 1600p/30fps videorogzito




A videorogzito minden vezeto szamara szukseges tartozek. A C6S kivalo kepminoseget kinal 1600p / 30 fps sebesseggel, es kenyelmesen lejatszhatja az alkalmazassal rogzitett osszes felvetelt. A keszulek beepitett Wi-Fi modullal rendelkezik, amely a stabil es azonnali kapcsolatert felel. A termek fejlett ADAS technologiat is hasznal, es automatikusan menti a felveteleket, ha utkozest eszlel. Ezenkivul SD memoriakartyakat is fogad, amelyek kapacitasa legfeljebb 128 GB. Ovja magat es jarmuvet!





2.jpg




Kivalo minosegu felvetel ejjel-nappal




Elvezze a lenyugozo kepminoseget, napszaktol fuggetlenul. A keszulek a fejlett H.265 kodeknek koszonhetoen 1600p / 30 kepkocka/masodperc sebessegu felvetelt tesz lehetove, igy egyetlen reszletrol sem marad le! Raadasul a videorogzito sotetedes utan is kivalo felveteli minoseget biztosit.





8.jpg





Megbizhato Wi-Fi kapcsolat





Az eszkozok tarsitasa egyszerubb, mint gondolna. A videorogzito Wi-Fi modullal van felszerelve, amely a gyors es stabil kapcsolatert felel. Igy kozvetlenul csatlakoztathatja az alkalmazashoz, es elo videokat nezhet okostelefonjan, vagy modosithatja a beallitasokat igenyei szerint. Felejtse el az osszetett konfiguraciokat!





3.jpg





Automatikus regisztracio utkozeskor




Tobbe nem kell aggodnia a fontos anyagok elvesztese miatt. A keszulek beepitett G-erzekelo modullal rendelkezik, amely intelligensen erzekeli az utkozeseket vagy az eros utkozeseket. Amikor ilyen helyzetet eszlel, automatikusan rogziti a videot, es biztonsagi masolatot keszit rola. A parkolasi mod csak a tapkabel (nem tartozek) csatlakoztatasa utan erheto el. Igy biztos lehet benne, hogy minden legfontosabb felvetele biztonsagban van.





5.jpg




Meg tobb lehetoseg





De ez nem minden, amit a C6S felvevo kinal! A termek tamogatja a fejlett ADAS rendszert, amely noveli az On biztonsagat az uton - tajekoztat a sebessegkorlatozasrol vagy a kozlekedesi lampak valtozasarol. Tamogatja az utvonal- vagy sebessegadatokat megjelenito GPS-modult is, es nagy, 3 huvelykes IPS-kijelzovel van felszerelve.




7.jpg




Kenyelmes alkalmazasvezerles





Telepitse a HikDashcam alkalmazast, es hozzaferjen az eszkoz osszes funkciojahoz. Ezzel kenyelmesen lejatszhatja a felveteleket, beallithatja a parametereket es megtekintheti az elokepet. Emellett tamogatja a hangfelismerest, igy kenyelmesen vezerelheti hangjaval a kamerat – mindezt a beepitett mikrofonnak koszonhetoen. Egy egyszeru hangutasitas szukseges a felvetel inditasahoz vagy leallitasahoz. Megjegyzes: a jelentesek csak angol nyelven erhetok el.





1.jpg





Konnyu telepites





A Hikvision videorogzito telepitese nem okoz gondot Onnek, csatlakoztassa az autohoz, csatlakoztasson egy SD memoriakartyat (maximum 128 GB) es a keszulek minden autoinditaskor automatikusan elindul. Gyozodjon meg rola, milyen egyszeru!





4.jpg

45 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.