DDPAI Z50 muszerfal kamera 4K@25fps
DDPAI Z50 muszerfal kamera 4K@25fps

DDPAI Z50 muszerfal kamera 4K@25fps

2350017
Raktáron
770,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: DDPAI

Modell: Z50

Fekete szin

Meretek: 82 x 62 x 31,15 mm

Bemenet: 5 V / 2 A

Objektivek: 7 optikai es 1 IR lencse, 140°-os latomezo, F1.75 rekesz

Matrix: Sony IMX415

G erzekelo: beepitett 3 tengelyes giroszkop, veszreteszeles, az alkalmazason keresztul allithato erzekenyseg

Memoria: Kompatibilis a TF kartyakkal 128 GB-ig, a hurokrogzites tamogatott

Wi-Fi 2,4 GHz

Felbontas: 3840x2160p, 2880x1620p, 1920x1080p

 

DDPAI Z50 muszerfali kamera




Tartsa magat biztonsagban utazas kozben, es szerelje fel magat a DDPAI Z50 muszerfali kameraval. A keszulek 4K felbontasban rogziti a videokat, a D2save technologia pedig lehetove teszi a felvetelek NAND flash memoriaba menteset TF kartya meghibasodasa eseten. A termek ADAS technologiat es specialis parkolasi modot hasznal, amely a nap 24 orajaban gondoskodik autoja biztonsagarol (a kabelkeszlethez halozati adaptert kell vasarolnia).





7.jpg





Lenyugozo kepminoseg





A DDPAI Z50 muszerfali kamera kivalo kepminoseget kinal. A Z50 SONY IMX415 erzekelot hasznal, es 4K minosegben rogziti a kepeket, kivalo tisztasagot biztositva meg nehez fenyviszonyok kozott is. Ezenkivul a legujabb generacios Realcube kepalkotasi technologia fejlett algoritmusokkal kombinalva gazdag reszleteket, valamint termeszetes es elenk szineket eredmenyez.





13.jpgbiztos





Iratok tarolasa





A D2save technologia alkalmazasa helyzettol fuggetlenul garantalja a rogzitett anyag biztonsagat. Hogyan mukodik. A TF kartya meghibasodasa eseten a felvetelek egy tovabbi NAND flash memoriaban kerulnek tarolasra, majd amint lehetoseg adodik, visszakerulnek a TF kartyara. Ez egy nagyszeru modja annak, hogy megakadalyozza a fontos kepek elveszteset. A Z50 TF kartyakat fogad 128 GB-ig, es lehetove teszi a hurokrogzitest.





12.jpg






Professzionalis kondenzator






A keszulek csucskategorias kondenzatorral van felszerelve, amely a klasszikus akkumulatort helyettesitve noveli a hasznalat biztonsagat. Ennek koszonhetoen a muszerfal -15°C es 70°C kozotti homersekleten tud mukodni. Sot, a kondenzator lehetove teszi az utolso 3-4 masodperc rogziteset, meg akkor is, ha a fenykepezogep ki van kapcsolva. Igy biztos lehet benne, hogy nem veszit el semmi fontosat.





9.jpg vesz






Vigyazzon az autojara






A Z50 parkolo uzemmodot is kinal, amely akar a nap 24 orajaban garantalja autoja biztonsagat. Amikor a jarmu leparkolt, a kamera timelapse modban rogzit, majd a szokasos kepkockasebesseggel jatssza le a videot. Ha parkolas kozben utkozesveszely all fenn, a Z50 azonnal ertesit! A parkolasi mod hasznalatahoz vasaroljon IPS intelligens halozati adaptert (hardwire kit), amely folyamatosan tolti a kamerat, lehetove teszi a megszakitas nelkuli megfigyelest es megvedi a jarmu akkumulatorat a lemerulestol.






10.jpgDDPAI






App




Tobbet akarok? Csak telepitse az ingyenes DDPAI alkalmazast, amely hozzaferest biztosit egy funkcionalis videoszerkesztohoz. Segitsegevel egyszeruen es kenyelmesen szerkesztheti videoit specialis effektusokkal, szurokkel vagy zenekkel gazdagitva. Megtekintheti baratai felveteleit is, es megoszthatja felveteleiket. A beepitett Wi-Fi modul is plusz - lehetove teszi a videok letolteset es megtekinteset szinte barmikor.





3.jpg





Beleertve:



Z50 muszerfali kamera

Autos tolto x1

Tapkabel x2

Felhasznaloi kezikonyv x2

Szereloeszkoz x1

3M ontapados matricak x2

Elektrosztatikus matricak x1


18 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.