BOBOVR A2 VR headset az Oculus Quest...
BOBOVR A2 VR headset az Oculus Quest...

BOBOVR A2 VR headset az Oculus Quest 2-hoz

2160011
Utolsó tételek a raktáron
339,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: BoboVR

Modell: BOBOVR A2

meretek:

fejhallgato: 205 × 63 × 38 mm;

magneses fulkagylo: Φ90 x 17 mm;

magneses sport fulkagylok: Φ63 x 14,5 mm


Suly:

Bal oldali sisak: 93 g;

Jobb oldali sisak: 85 g;

magneses fejhallgato: 29,5 g;

magneses sportfulhallgato: 10,9 g

Hangeffektusok: standard, basszus, mozi, jatekok

Audio bemenet: 3,5 mm

Frekvencia tartomany: 20 - 20000 Hz

Akusztikus nyomasszint: 130 dB ± 3dB; 1,0 kHz

Bemeneti teljesitmeny: DC 5,0 ± 0,3 V; 300mA

Akkumulator: 3,7 V; 300 mA/H

Mukodesi ido: kb. 9 ora

Uzemi aram: max. 126 mA

 

BOBOVR A2 VR fejhallgato panttal




Javitsa VR-elmenyet a BoboVR A2-vel! Ezek a fejhallgatok nem csak kenyelmesen hasznalhatok es konnyen felszerelhetok, de kivalo hangminoseget is biztositanak. Ezen tulmenoen tobb moddal az igenyeinek megfeleloen testreszabhatja azok teljesitmenyet. Emelje magasabb szintre VR-elmenyet!




BoboVR/BOBOVR-A2/3




Kivalo minoseg




Szeretnel teljesen elveszni a jatekban, amit jatszol? A BoboVR segitsegevel ez lehetseges lesz! Egy tovabbi DPS vegerosito aramkorrel voltak ellatva, igy a hangminoseg jelentosen javult. Ezenkivul ez a fejhallgato kettos 32Ω/30mW×2PCS titan kompozit TPU foliaval es NdFeB magneses hangszoroval van felszerelve, amely 20-20000 Hz frekvenciatartomanyt kinal a felejthetetlen hangelmeny erdekeben. Meruljon el kedvenc jatekaiban, es tapasztalja meg az elvezet uj dimenziojat!




BoboVR/BOBOVR-A2/6




Magas kompatibilitas




A BoboVR headseteket szeleskoru kompatibilitasuk kulonbozteti meg egymastol. A VR-szijra valo rogziteshez csak egy csuklomozdulattal kell mozgatnia oket, igy a legtobb modellhez illeszkednek. Alkalmasak Quest2 Elite es halo szijakhoz (beleertve a tobbi BOBOVR M1/M2 sorozatot es a nepszeru harmadik feltol szarmazo szijakat is). A BoboVR segitsegevel nagyban javithatja a hangminoseget es fokozhatja a VR elmenyet!




BoboVR/BOBOVR-A2/1




Kulonfele mukodesi modok




Testreszabhatja a BoboVR fejhallgato teljesitmenyet, mert akar 4 kulonbozo mod kozul valaszthat: Standard, Cinema, Gaming es Bass. A keszulek az eredeti hangforrast dolgozza fel, igy a legjobb hanghatast tapasztalhatja meg. Tapasztalja meg a jatekokat meg erosebben, es veszitse el magat a nem shamrock hangzasokban, amelyek megfelelnek az On igenyeinek es elvarasainak.




BoboVR/BOBOVR-A2/10




Felhasznaloi kenyelem




A BoboVR nemcsak egy funkcionalis fejhallgato, amely javitja a VR-elmenyt, hanem hihetetlenul kenyelmes is. A szettben ket par fejhallgatot talalsz, melyeket konnyen cserelhetsz, mert praktikus magnesekkel vannak ellatva. A kisebbek (sport) tokeletesek a dinamikus jatekokhoz, mig a nagyobbak mindennapi hasznalatra. Kivalo minosegu anyagokbol keszultek, igy nagyon puhak, legateresztoek es jol alkalmazkodnak a ful formajahoz. Javitsa a VR-elmeny minoseget a BoboVR segitsegevel!



BoboVR/BOBOVR-A2/4



Atgondolt tervezes




Felhiv valaki jatek kozben? Nem kell minden VR-felszerelest elovenned! A BoboVR headsetet kenyelmesen a fule fole helyezheti, igy kikapcsolhatja a hangot es szabadon folytathatja a beszelgetest. Ezenkivul a fejhallgatot 2 cm-rel felfele es lefele allithatja, es 15°-kal dontheti meg. Igy meg kenyelmesebb viselni oket! Ezenkivul ne aggodjon amiatt, hogy felszereli oket a VR headsetere – nehany pillanat alatt konnyeden felszerelheti oket!




BoboVR/BOBOVR-A2/11




A dobozban



  • Bal telefon x1
  • Jobb fejhallgato x1
  • Magneses sport fulhallgato x2
  • Magneses fulhallgato x2
  • Parnak x5
  • 2,5 mm-es audiokabel x1


BoboVR
1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.