Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...
Suport telefon pentru...

Suport telefon pentru bicicleta/scooter Joyroom JR-ZS288, negru

2070057
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
80,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: Joyroom

Tip: Suport pentru biciclete

Material: PC + ABS

Diametrul ghidonului la care se poate atasa: ≤28mm

Compatibilitate cu telefoane: 4.7 - 7 "

 

Suport telefon Joyroom pentru biciclete/scooter negru (JR-ZS288)

Mergi des pe bicicleta sau scuter? Gadgetul prezentat de Joyroom este doar pentru tine. Un ghidon stabil si solid montat pe volan este o solutie care iti va permite sa folosesti, printre altele, navigatia in timpul calatoriei. In plus, nu trebuie sa va faceti griji ca conduceti foarte repede pe teren accidentat - gadgetul este atat de stabil incat va va mentine efectiv telefonul intr-o singura pozitie.

Cele mai importante caracteristici: Huse din silicon pentru ghidon Montare telefon antiderapant pe cele patru colturi ale telefonului Materiale rezistente Asamblare usoara, operare simpla

O gama larga de ajustari Gadgetul de la Joyroom va va oferi o stabilitate ridicata a telefonului atasat la acesta. Un mare avantaj este capacitatea de a ajusta suportul la telefon – totul datorita bratului universal care poate fi adaptat pe ecrane de la 4,7 la 7 inci. Nu va faceti griji cu privire la deteriorarea telefonului - colturile si spatele sunt protejate impotriva zgarieturilor.

Constructie robusta Suportul va permite sa il atasati cu usurinta pe ghidonul unei biciclete sau al motocicletei. Inelul este strans ferm, iar partea sa interioara foloseste un material care il impiedica sa se miste, sa alunece sau sa alunece pe cadru. Acest lucru va ofera posibilitatea de a calatori liber, fara sa va faceti griji ca manerul se va rasuci si ca telefonul va va cadea.

O serie de caracteristici de securitate Atasarea suportului pentru telefon este primul pas. Dupa ce insurubati inelul pe ghidon, tot ce trebuie sa faceti este sa glisati telefonul cu urechea de montare la loc. Dupa ce auziti un clic, puteti fi sigur ca mecanismul a fost blocat automat, ceea ce va va mentine telefonul in siguranta. Pentru a-l scoate, trebuie doar sa apasati butonul si sa eliberati incuietoarea.

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.