Camera de supraveghere IP de...
Camera de supraveghere IP de...
Camera de supraveghere IP de...

Camera de supraveghere IP de exterior, Hikvision, 4MP 2K, 2.8 mm, IR 30m, PoE, Microfon, MicroSD, IP67, DS-2CD1043G0-IUF

2290025
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
365,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



  • Rezolutie video 2K 4MP
  • Lentila 2.8 mm (100°)
  • Iluminare suplimentara IR 30m
  • Detectie miscare
  • Microfon incorporat
  • Stocare card microSD
  • Alimentare 12V sau PoE
  • Aplicatie mobila
  • Indice protectie IP67


 

Descriere produs



Camera este dotata cu lentila fixa de 2.8 mm, astfel unghiul vizual captat este amplu de 100°. Totodata, inregistreaza video cu 4MP (2560 × 1440 pixeli) si @20fps.





rezolutie video





In momentul in care spatiul supravegheat nu dispune de suficienta lumina, camera activeaza automat led-urile IR. Astfel, va capta imagini alb-negru pe distanta de 30 de metri.




iluminare ir





In ceea ce priveste alimentarea camerei, aceasta accepta alimentarea prin PoE, astfel veti reduce timpul, deoarece curentul si datele se transmit printr-un singur cablu. Totodata, puteti alege alimentarea clasica la 12V.






alimentare poe





Datorita microfonului incorporat, inregistrarile video vor beneficia de audio, astfel dumneavoastra veti obtine informatii suplimentara din zona supravegheata. Microfonul poate fi activat sau dezactivat in functie de preferinte sau cadrul legal.





microfon





Pentru a simplifica procesul de stocare, camera dispune de slot pentru card microSD. Capacitatea maxima acceptata este de pana la 256GB. 

Cardul si alimentatorul nu sunt incluse in pachet, acestea trebuie achizitionate separat.





slot card





Functia WDR ajusteaza automat intensitatea luminii in fiecare cadru, astfel persoanele sau obiectele supravegheate se vor identifica usor, iar detaliile vor fi vizibile.




ajustare i,agini





Camera inregistreaza non-stop, insa pentru a surprinde doar cadrele in care exista miscare, aceasta poate fi configurata din setari pentru a incepe inregistrarea doar in momentul detectiei. Astfel, nu veti supraincarca NVR-ul sau cardul microSD cu imagini statice.





detectie miscare





Carcasa fabricata din metal si plastic, cotata cu indexul de protectie IP67, inchisa etans, ofera protectie camerei de supraveghere impotriva ploii, vantului, zapezii s.am.d. Temperatura de operare este cuprinsa intre -30°C si 50°C.





indice protectie

 







Aplicatia mobila compatibila cu aceasta camera se numeste Hik-Connect si este disponibila gratuit pe magazinul Google Play si App Store.



descarca-aplicatia-mobila-google-play.jpg

decarca aplicatia mobila

Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.