Intrerupator WiFi + RF SmartWise,...

Intrerupator WiFi + RF SmartWise, alimentare 1 fir, cu buton fizic (fara panou frontal), 1-3 canale

2080190
in stoc
107,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: SmartWise (compatibil Sonoff)

Model: comutator de control WiFi+ RF

Numar canale (butoane): 1, 2 sau 3 canale

Alimentare: 110V- 230V (doar faza); curent maxim 10A

Conectivitate: WiFi 802.11 b/g/n (2.4GHz); Receptor RF 433MHz - poate fi asociat cu comutatoare wireless RF sau telecomenzi

Controlul aplicatiei: aplicatia EWeLink

Integrari acceptate: Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest, IFTTT (integrare IFTTT cu abonament, caracteristica Premium)

Control vocal: compatibil Amazon Alexa sau Google Assistant

Dimensiuni (cm): 8,6 x 8,6 x 3,5cm

Panoul frontal este vandut separat in culorile alb / gri / auriu / negru, in versiuni cu 1 / 2 / 3 butoan

Numar canale

 

Inca un produs grozav de la SmartWise, producator de produse compatibile cu aplicatia eWeLink. Acest intrerupator de lumina inteligent WiFi + RF care poate fi controlat de la distanta din aplicatia eWeLink de pe un telefon mobil, exact in acelasi mod ca comutatoarele inteligente Sonoff. Cu toate acestea, acest tip ofera caracteristicile inteligente obisnuite cu o versiune cu buton fizic in loc de un comutator tactil. De asemenea, poate fi conectat cu comutatoare RF fara fir de 433MHz si telecomenzi RF.

Aceasta este versiunea de comutator inteligent WiFi + RF, fara panou de frontal.

Linia de produse SmartWise BW ofera comutatoare inteligente cu capacitate WiFi + RF, compatibile cu Sonoff si alte produse aplicatiei eWeLink, dar dispun de butoane fizice, nu de comutator tactil.

Daca sunteti in cautarea unui comutator inteligent care sa ofere confortul comutarii cu buton fizic, simtiti comutatorul in sine fara a fi nevoie sa va uitati la el, dar, ca si alte comutatoare inteligente, puteti controla, programa si automatiza de la distanta la fel ca comutatoarele inteligente Sonoff , acest produs este alegerea potrivita pentru dvs.

Linia de produse SmartWise BW ofera intrerupatoare inteligente de lumina cu unul, doua si trei butoane si, la fel ca in cazul comutatoarelor inteligente Sonoff TX, se conecteaza la cloud eWeLink direct prin conexiunea la internet a routerului WiFi. Ei folosesc populara aplicatie eWeLink pentru control de la distanta si automatizare, la fel ca dispozitivele inteligente Sonoff.

Echipat cu un receptor RF de 433MHz , acesta poate fi comutat de la distanta de la telecomenzile Sonoff RF si de la intrerupatoarele de perete SmartWise BWRF RF alimentate cu baterie, avand un aspect identic cu comutatoarele inteligente, care pot fi utilizate pentru wireless cu 2 si 3 cai. (etc.) comutare .

 

Aceasta este versiunea de comutator inteligent, WiFi + RF, care necesita cablare cu un singur fir - doar faza.

La fel ca intrerupatoarele de lumini Sonoff, acesta poate fi controlat de la distanta din aplicatia eWeLink care ruleaza pe telefoanele mobile iOS (Apple) si Android cu o conexiune la internet, permitandu-va sa controlati de la distanta pornirea/oprirea comutatorului luminii si sa setati o pornire/oprire programata. Cu ajutorul comutatorului cu buton fizic, putem desigur sa comutam lampa pe perete, asa cum am face cu un comutator tactil traditional.

Starea de pornire/oprire este indicata si de un mic LED alb/verde pe comutator, asa ca, chiar daca comutatorul este instalat in afara camerei, avem feedback despre starea de pornire/oprire a comutatorului si putem gasi cu usurinta comutatorul in intuneric cu ajutorul LED-ului mic.

In aplicatia eWeLink, posibilitatea de acces la distanta poate fi partajata si cu membrii familiei. Este excelent pentru controlul inteligent al oricaror lumini sau alte dispozitive electrice. Utilizand-o, puteti aprinde sau stinge convenabil luminile dorite de la distanta chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Poate fi folosit si ca solutie de securitate pentru a oferi simularea prezentei, adica pentru a face lumea exterioara sa creada ca esti acasa.

Intrerupatoarele inteligente SmartWise BW pot fi, de asemenea, comutate in modul de comutare momentan sau pot activa oprirea automata cu ajutorul functiei inch a aplicatiei eWeLink.

Versiunile SmartWise BW cu doua si trei grupuri pot fi setate in aplicatie in modul de interblocare, in care un circuit este oprit cand celelalte circuite sunt pornite, de exemplu, aceste intrerupatoare pot fi utilizate in siguranta pentru controlul obturatorului sau alt motor. Control. (In modul Interlock, functiile de sincronizare nu sunt inca disponibile in aplicatia eWeLink.)

Caracteristicile produsului:

  • Butonul comutatorului fizic - un mic LED alb de pe comutator indica OPRIT si un LED verde aprinde starea ON (LED-ul de stare WiFi poate fi stins in aplicatie, LED-ul verde de stare nu)
  • Dimensiune conform standardului UE: 86x86mm fata a comutatorului, care este dimensiunea fata conform standardului UE
  • Suport pentru control radio de 433 MHz - poate fi conectat la o telecomanda RF (radio) sau pot fi asociate comutatoare alternative radio SmartWise. ( Functioneaza numai cu telecomenzi RF cu cod fix, nu accepta telecomenzi cu coduri de salt.)
  • Aplicatie pentru smartphone in mai multe limbi - Aplicatie mobila gratuita pentru iOS si Android: eWeLink
  • Interogare de stare - aplicatia mobila afiseaza starea curenta a comutatorului (pornit sau oprit)
  • Pornire / oprire de la distanta - Oriunde v-ati afla, acum puteti porni sau opri comutatorul de la distanta din aplicatia pentru telefonul mobil prin internet
  • Cronometrare - Sunt disponibile mai multe functii de cronometrare: setarea unui anumit timp, setarea timpilor recurenti, numaratoarea inversa / cronometrul, ciclul.
  • Oprire automata - intrerupatorul luminii poate fi, de asemenea, setat sa se opreasca automat dupa un anumit timp dupa fiecare pornire cu functia „inching”
  • Comutare momentana : comutatorul poate fi, de asemenea, setat pentru comutare momentana, adica pentru o comutare scurta de o durata specificata (de exemplu, de obicei 0,5 sau 1 secunda) cu functia „inching” in aplicatia eWeLink
  • Modul de blocare - versiunile cu doua si trei grupuri pot fi setate in aplicatie pentru a functiona in modul de blocare atunci cand un circuit este oprit in timp ce celelalte circuite sunt oprite, de exemplu, intrerupatorul poate fi utilizat in siguranta pentru controlul obturatorului sau alte circuite. controlul motorului.
  • Partajat cu altii - Puteti acorda acces, de exemplu, membrilor familiei dvs. sau altora pentru control de la distanta
  • Grupuri, camere - Organizati-va dispozitivele Sonoff si SmartWise in grupuri si camere in aplicatia eWeLink
  • Control inteligent (Scena) - De asemenea, puteti utiliza aplicatia Smart Control / Scene eWeLink pentru a crea controale conditionate intre diferite dispozitive Sonoff / SmartWise.
  • Compatibilitate - control vocal conectabil la Amazon Alexa, Google Assistant si Google Nest
  • Dispozitivele Sonoff si SmartWise sunt compatibile intre ele , ambele utilizand aplicatia pentru telefonul inteligent eWeLink.

Important: Acest comutator inteligent necesita alimentare cu un singur fir (faza)!

Numar canale
1
2
3
50 Produse
5999572031787
B1L-NFP
Niciun review

S-ar putea sa-ti placa

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.