Generator pe benzina Deko Tools...

Generator pe benzina Deko Tools DKGG3215CE ,220V, 3KW, pornire buton

2150239
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
1.490,00 lei
Cu TVA

Specificatii:





Producator: Deko Tools

Model: DKGG3215CE

Tip motor: un singur cilindru, racit cu aer, OHV, motor pe benzina in 4 timpi cu carburator, infasurare din cupru

Tensiune/frecventa nominala: 220 V - 240 V ~50 Hz

Putere maxima: 3 kW

Putere nominala: 2,8 kW

Iesire DC: 12 V / 8,3 A

Viteza nominala: 3000 rpm

Sistem de pornire: solenoid/electric

Capacitate rezervor combustibil: 15 l

Capacitate rezervor ulei de motor: 0,5 l

Sistem de aprindere: TCL

Greutate: 40 kg

Timp de functionare: pana la 25 de ore

Ulei recomandat: 5W-30

 

Deko Tools DKGG3215CE, set generator pe benzina 220V





Nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu o intrerupere brusca de curent. Cu setul generator Deko Tools obtineti o sursa suplimentara de energie de urgenta. Ceea ce distinge dispozitivul este puterea sa maxima mare de pana la 3 kW si motorul OHV in 4 timpi. In plus, rezervorul sau de combustibil are o capacitate de 15 l, iar consumul acestuia in timpul functionarii este de doar 0,6l/1h. Acest lucru face ca dispozitivul sa fie capabil sa genereze electricitate pentru o lunga perioada de timp si va fi de incredere pe santier sau ca sursa de energie de urgenta.





1.jpg






Putere enorma





Setul generator DKGG3215CE va fi o sursa excelenta de energie de urgenta, deoarece puterea sa maxima este de 3 kW. In plus, este dotata cu un sistem AVR pentru a va asigura confortul. Ce inseamna acest lucru? Aceasta inseamna ca dispozitivul va regla automat tensiunea in intervalul 220-240 V.





6.jpg






Motor fiabil




Un motor pe benzina in 2 timpi cu carburator este responsabil pentru functionarea fiabila si eficienta a grupului electrogen Deko Tools. Unitatea dispune de un rezervor mare de combustibil, cu o capacitate de 15 litri, si consuma in medie doar 0,6l/1h, permitand functionarea continua pana la 25 de ore. Se recomanda utilizarea uleiului 5W-30.





5.jpg






Confort de utilizare




Agregatorul Deko Tools nu este doar un dispozitiv foarte functional, ci si foarte confortabil de utilizat. Este echipat cu bobina sau sistem de pornire electrica, astfel incat sa fii sigur ca va porni intotdeauna cand ai nevoie. In plus, are si 2 prize de 230 de volti, astfel incat sa poti conecta mai multe dispozitive in acelasi timp. In plus, nivelul sau de zgomot este de 75-80 dB, ceea ce inseamna ca este silentios pentru un generator.






4.jpg






Siguranta




Deko Tools este o garantie a sigurantei. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la supraincalzirea dispozitivului, acesta fiind echipat cu un sistem de racire cu aer. In plus, are si protectie la scurtcircuit pentru priza de curent si are un grad de impermeabilitate IP23, ceea ce inseamna ca il poti folosi chiar si in ploaie.






3.jpg






Inclus:


2 x bujii VDE

1 x instrument de inlocuire a bujiilor

1 x cablu de incarcare de 12 volti




Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.