Detector inteligent de calitate a...

Detector inteligent de calitate a aerului Habotest HT608, PM 2,5, PM10, benzen

2150167
Ultimele produse in stoc
990,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Habotest

Model: HT608

Culoare alba

Parametri testati: formaldehida, PM 2,5, PM10, organice aviatice, temperatura, umiditate, benzen

Display: TFT

Alimentare: baterie reincarcabila 18650

Temperatura de functionare: 0-50°C

Umiditate de lucru: 0-90% RH

Scop: sufragerie, birou, scoala, gradinita, azil de batrani, hotel, masina

Dimensiuni: 80 x 68 x 146 mm

Greutate: 249 g

Inregistrare date: 1/min

 

Detector inteligent de calitate a aerului Habotest HT608




Aveti grija de calitatea corecta a aerului in casa dvs. Detectorul inteligent de calitate a aerului Habotest va va ajuta sa faceti asta. Dispozitivul afiseaza date in timp real si efectueaza masuratori precise. Afisajul va va oferi cele mai importante informatii despre functionarea HT608, iar butoanele convenabile vor face produsul usor de utilizat.





4.jpg





Masuratori precise




Poluantii din aer sunt cauza multor boli, asa ca ar trebui sa va asigurati ca calitatea aerului din casa dumneavoastra este la un nivel ridicat. Aparatul ofera masuratori precise in timp real. Mai mult, detectorul testeaza formaldehida, PM 2,5, PM10, organice aviatice, temperatura, umiditate, benzen.





9.jpg





Operare simpla, convenabila




Dispozitivul afiseaza rezultatele masuratorilor pe un ecran TFT color, astfel incat sa aveti acces clar si convenabil la cele mai importante informatii. In plus, trei butoane faciliteaza utilizarea detectorului. De asemenea, puteti opri lumina de fundal a ecranului pentru noapte, astfel incat sa nu va perturbe somnul.





5.jpg





Baterie durabila




Detectorul inteligent de calitate a aerului Habotest este echipat cu o baterie 18650 de 2500 mAh, ceea ce se traduce in aproximativ 420 de minute de functionare la o singura incarcare. In plus, asigura o utilizare in siguranta si este durabil.





1.jpg





Design atent




Habotest HT608 este echipat cu un cip ARM avansat, care afecteaza functionarea eficienta a dispozitivului si consumul redus de energie. Mai mult, are un indicator care foloseste culorile verde, galben si rosu pentru a indica calitatea buna, medie si, respectiv, proasta a aerului.





7.jpg







1 Obiect
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.