NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens...
NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens...
NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens...
NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens...
NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens...

NEO NAS-AB02WT WiFi intelligens riaszto szirena TUYA homerseklet paratartalom erzekelovel

2280071
Raktáron
88,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: NEO

Tipus: NAS-AB02WT

Tapellatas: Mini USB, 5 V 1 A

Vesz tapegyseg: CR123A x 2

Hangintenzitas: 100 dB

Vezetek nelkuli kapcsolat: 2,4 GHz

Mukodesi hatotav: 45 m

Uzemi homerseklet: 0°C~40°C

Uzemi paratartalom: 20% ~ 85%

Tarolasi homerseklet: 0°C~60°C

Tarolasi paratartalom: 0% ~ 90%

Tanusitvanyok: RoHS, FCC, CE

Meretek: 65 × 65 × 30 mm

 

NEO NAS-AB02WT WiFi riaszto szirena TUYA homerseklet es paratartalom meressel




Szeretne tovabbra is biztositani sajat es szerettei biztonsagat? Ebben segithet egy riaszto szirena homerseklet es paratartalom meressel. Soha nem vesziti el a jelet, mert 100 dB-en szol. Ezenkivul konnyeden csatlakozhat hozza egy 2,4 GHz-es halozaton keresztul. Ezen kivul szeleskoru kompatibilitast biztosit kulonfele eszkozokkel, igy meg kenyelmesebb a hasznalata.




Neo/NAS-AB02WT/1




A tokeletes riaszto




A NEO riaszto szirena szamos helyzetben bevalt, mert homerseklet- es paratartalom-erzekelokkel van felszerelve. Minden rendellenessegrol hangjelzessel es fenyjelzessel is ertesit. Nem kell azonban attol tartani, hogy hianyoznak, mert 100 dB-es jelet ad ki, igy konnyen atvag egy zsufolt piac vagy iroda hangjain. Nem kell felni a hirtelen aramszunettol. A NEO riaszto szirena megjegyzi az alkalmazasban korabban beallitott parametereket, es a tapfeszultseg bekapcsolasakor a szirena visszaall a normal mukodesre. Ez meg kenyelmesebbe teszi a hasznalatat.




Neo/NAS-AB02WT/2




Kenyelmes testreszabas




A NEO riaszto szirena a felhasznalokat szem elott tartva keszult, igy rendelkezik testreszabasi lehetosegekkel. Valasszon a 18 kulonbozo hang kozul, hogy testreszabhassa az izlese szerint. Ezen kivul ketfelekeppen taplalhatja - USB-mini kabelen vagy ket CR123A elemen keresztul. A dedikalt alkalmazasban viszont lehetosege van beallitani a helyiseg kivant homersekletet es paratartalmat. Ha ezt az intervallumot tullepi, a szirena automatikusan riaszt, meg akkor is, ha nincs aramforras.




Neo/NAS-AB02WT/3




Meg tobb lehetoseg




A kenyelmesebb kezeles erdekeben az ebresztot telefonjarol is vezerelheti, egy dedikalt alkalmazasnak koszonhetoen. Segitsegevel mindent kezben tarthatsz, meg akkor is, ha tavol vagy otthonodtol. Ezenkivul szeleskoru kompatibilitast mutat olyan rendszerekkel, mint az Apple, az Android es a Windows. Mas eszkozokkel is kolcsonhatasba lephet, igy konnyeden letrehozhat okosotthont.




Neo/NAS-AB02WT/4




Gyors es biztonsagos mukodes




A NEO Siren gyors es biztonsagos mukodest kinal Onnek. 2,4 GHz-es Wi-Fi halozaton keresztul csatlakozik hozza, ami stabilabb, gyorsabb es kenyelmesebb hasznalatot garantal. Igy konnyeden vezerelheti keszuleket telefonjaval. Raadasul a Plug and Play technologianak koszonhetoen a szirena azonnal mukodni fog, amint csatlakoztatja.




Neo/NAS-AB02WT/5





Konnyu telepites es hosszu mukodes




Aggodik a nehez es hosszu telepites miatt? A NEO eszkozokkel nem leszel az! Az egesz folyamat nagyon gyors es egyszeru, a riaszto kis es kompakt merete pedig meg konnyebbe teszi. Csak harom lepes elegendo a riasztohoz valo csatlakozashoz. Eloszor csatlakozzon a Wi-Fi halozathoz, majd toltse le az alkalmazast, es adja hozza az eszkozt. Ezenkivul a NEO riasztoerzekelo a biztonsag es a kenyelem kombinacioja. Tamogatja az olyan platformokat, mint a Tuya Smart, az Amazon Alexa, a Google Assistant es a Tmall Genie, igy meg egyszerubbe es kellemesebbe teszi a hasznalatat.




Neo/NAS-AB02WT/6

66 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.