Intelligens riaszto szirena, NEO,...
Intelligens riaszto szirena, NEO,...
Intelligens riaszto szirena, NEO,...
Intelligens riaszto szirena, NEO,...

Intelligens riaszto szirena, NEO, Zigbee TUYA, 90dB

2280079
Raktáron
88,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Modell: NAS-AB02B

feher szin

USB tapegyseg: 5 V / 1 A

Elemellatas: 2x CR123A 3 V

Hangeroszint: 90 dB

Keszenleti aram: 61 uA - 180 uA

Kommunikacios protokoll: ZigBee 3.0

Vezetek nelkuli szabvany: ZigBee IEEE 802.15.4

Hatotavolsag: Akar 55 m

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

 

ZigBee riaszto szirena NEO NAS-AB02B TUYA




Erezze magat nagyobb biztonsagban otthonaban. A NEO NAS-AB02B szirena feny- es hangriasztast kinal, es 18 jelzes kozul valaszthat. Kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazassal, es akar 90 dB hangerovel is kiemelkedik. A keszulek USB-rol mukodik, de szukseg eseten 2 db CR123A elem is hasznalhato. Figyelem: a szirena megfelelo mukodesehez egy ZigBee atjaro (kulon megvasarolhato) szukseges.




Neo/NAS-AB02B/1




Tovabbi lehetosegek az alkalmazassal




Adja hozza a riaszto szirenat a TUYA / Smart Life alkalmazashoz, es elvezze a kenyelmes hozzaferest a legfontosabb funkciokhoz. Hasznos ertesiteseket kaphat telefonjan, es modosithatja a legfontosabb parametereket. Ezenkivul a keszulek meg tudja jegyezni az On altal elvegzett beallitasokat – peldaul aramkimaradas eseten egyszeruen visszaallitja azokat.





Neo/NAS-AB02B/4




Hang es feny riaszto





Nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy ha valami aggaszto dolog tortenik otthonodban, arrol azonnal ertesulsz. A NEO szirena vilagito riasztast kinal, es akar 18 hangjelzes kozul valaszthat. Ezenkivul ertesiteseket kuld a telefonjara. Hangeroszintje akar 90 dB - ha valami tortenik, azt gond nelkul hallja, es idoben reagalni fog!




Neo/NAS-AB02B/2




Tapellatas 2 modon




Ne aggodjon, ha a szirena akkor all le, amikor a legkevesbe szamit ra. A megbizhato mukodes erdekeben egyszeruen csatlakoztassa az aramforrashoz USB-kabellel. Ezen tulmenoen, meg aramkimaradas eseten is, veszhelyzet eseten aram ala helyezheti a keszuleket - 2 db CR123A elemmel. Igy felkeszulhetsz a varatlan esemenyekre!




Neo/NAS-AB02B/5

8 elem
No reviews

6 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.