Clema cu suport pentru telefon Puluz...
Clema cu suport pentru telefon Puluz...

Clema cu suport pentru telefon Puluz Rotation, negru

2120049
Lipsa stoc - in curs de reaprovizionare
160,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Producator: Puluz

Model: PU3207B

Culoarea neagra

Material: aliaj de aluminiu

Latime minima: 6,5 cm

Latime maxima: 9 cm

 

Suport telefon pivotant Puluz cu suport universal 1/4 negru




Fotografii si mai bune. Suportul pentru telefon Puluz are un suport universal 1/4 si tip pantof rece, astfel incat sa il puteti atasa cu usurinta la majoritatea dispozitivelor. Este realizat din aliaj de aluminiu de inalta calitate, care se remarca prin durabilitatea sa incredibila, in timp ce elementele de protectie din cauciuc moale iti vor mentine telefonul stabil in aproape orice situatie. Produsul se roteste la 360 de grade si va permite sa reglati latimea de la 6,5 cm la 9 cm.



1.jpg





Folositi asa cum doriti




Designul atent gandit al monturii permite rotirea la 360° - astfel incat sa puteti regla liber unghiul de vizualizare sau sa schimbati pozitia telefonului dvs. (verticala/orizontala). Montura universala 1/4 si pantoful rece vor facilita atasarea suportului la un trepied, stick pentru selfie, camera foto sau stabilizator. In plus, datorita monturii superioare cu pantof rece, puteti instala cu succes iluminare suplimentara sau microfon.




3.jpg





Compatibilitate larga, multe aplicatii




Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la problemele de compatibilitate. Cu o reglare a latimii de 6,5-9 cm, suportul este compatibil cu cele mai populare smartphone-uri, inclusiv Huawei, Samsung si Apple. Dispozitivul este proiectat pentru diferite scenarii de utilizare. Va fi grozav, printre altele, pentru a face transmisiuni live pe platformele de social media sau in vacanta.




5.jpg


Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.