Aplica ORBIS, diferite finisaje,...
Aplica ORBIS, diferite finisaje,...
Aplica ORBIS, diferite finisaje,...
Aplica ORBIS, diferite finisaje,...

Aplica ORBIS, diferite finisaje, auriu, alb, gri, negru, lemn sau beton

2220037
in stoc
116,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Bec: G9, 1x40W, 1x12W LED, 50-60Hz, ~220-230V, IP20, clasa de aparat I

Becul nu este inclus.

Dimensiuni: 10/12/10 cm
Material: beton, lemn, aluminiu (gri, alb, negru, antracit)
Culoare: gri, alb, negru, antracit, beton, lemn natural, auriu

Culoare
  • Gri
  • Alb
  • Negru
  • Gri antracit
  • Auriu
  • Beton
  • Lemn natural

 

Aplica de perete din beton, lemn sau aluminiu

Cauti iluminat pentru interior industrial, mansarda? Sau poate un iluminat pentru un interior cald sau modern? Faceti cunostinta cu colectia ORBIS: downlight-uri minimaliste care se caracterizeaza prin simplitate si functionalitate in acelasi timp. Montate individual sau in set, iti vor permite sa creezi un aranjament frumos in interiorul tau!

Usor de curatat

O simpla stergere cu o carpa este suficienta pentru a curata lampa de praf. Plafoniera ORBIS Beton are o forma simpla, usor de intretinut. Gata cu sesiunile lungi de curatenie!

Instalare rapida si practica

Puteti monta plafoniera ORBIS Beton pe tavan rapid si fara efort. Instalarea practica la suprafata inseamna ca dureaza doar cateva minute pentru a te bucura de stralucirea frumoasa in intreaga incapere.

Multe posibilitati de amenajare

Datorita dimensiunii reduse a lampii, puteti crea o compozitie unica cu mai multe piese. Designul brut si minimalist il face sa arate grozav in orice camera in stil industrial.

Atmosfera unica

Plafoniera este realizata din masa de gips-ciment, care este mult mai usoara decat betonul traditional, facilitand instalarea. In acelasi timp, pastreaza toate aspectele vizuale ale betonului, conferind interiorului un caracter natural.

Orice culoare si putere

Preferi lumina calda sau rece? Vrei sa difuzeze cu usurinta intunericul sau sa ilumineze bine intreaga camera? Nu te poti decide? Cu lampa ORBIS nu trebuie sa faci compromisuri: datorita becurilor interschimbabile GU10*, poti obtine exact efectul dorit. Alege orice culoare si putere de lumina si bucura-te de atmosfera de vis din interiorul tau. *becul nu este inclus

Inlocuire usoara a becului

Cand becul se sparge, pur si simplu inlocuiti-l - rapid, ieftin si in orice moment. Datorita folosirii becurilor LED interschimbabile, nu suportati costul inlocuirii intregii lampi, asa cum este cazul modulelor LED. O solutie economica si convenabila.

Culoare
Alb
Auriu
Beton
Gri
Gri antracit
Lemn natural
Negru
140 Produse
5902622425030
SL.0048
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.