Gledopto Zigbee Pro 5-in-1 Mini...
Gledopto Zigbee Pro 5-in-1 Mini...
Gledopto Zigbee Pro 5-in-1 Mini...
Gledopto Zigbee Pro 5-in-1 Mini...

Gledopto Zigbee Pro 5-in-1 Mini controler LED ultra subtire (Zigbee+RF) 5V-24V DC

2080121
in stoc
84,00 lei
Cu TVA

Controlerul Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 Mini Ultra Thin LED este un produs din seria Glodopto Pro, cu suport pentru telecomanda Zigbee + RF, dar intr-o dimensiune compacta foarte mica si suport doar pentru benzi LED 5V-24V.


Suporta 5 moduri de lucru: modul RGB CCT, modul RGBW, modul RGB, modul CCT, modul Dimmer.


Este compatibil cu toate gateway-urile Zigbee majore, inclusiv Sonoff Zigbee Bridge, Tuya Zigbee Bridge, Philips Hue Bridge, SmartThings / Aeotec gateway, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, Amazon Zigbee gateway, Terncy (compatibil Apple Home).

 

Seria Zigbee Pro de la Gledepto are produse inovatoare, de inalta calitate, care accepta controlul inteligent al aplicatiilor prin conexiune Zigbee, telecomanda locala cu telecomenzi RF de 2,4 GHz si control vocal prin Alexa si Google Home (in functie de gateway) .


Sunt compatibile cu toate gateway-urile si platformele Zigbee majore : compatibile cu Sonoff ZBBridge si alte gateway-uri eWeLink Zigbee, functioneaza cu gateway-uri Tuya/SmartLife Zigbee, de asemenea compatibile cu gateway-uri SmartThings , homee , ConBee II , Hubitat Elevation , dispozitive Philips Hue , gateway-uri Amazon Alexa cu gateway Zigbee incorporat si, de asemenea, functioneaza cu gateway-ul Terncy (compatibil Apple Home) .

De asemenea, produsele Pro pot fi controlate cu telecomenzile Gledopto de 2,4 GHz si panouri de perete fara fir, astfel incat si controlul local de la distanta este acceptat.

Controlerul Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 Mini Ultra Thin LED (Zigbee+RF) (GL-C-002P) este unul dintre cele mai mici produse de control LED Pro Zigbee de la Gledopto, care - in mod similar cu produsul mai mare Pro 5 in 1 LED controler - accepta de asemenea 5 moduri de lucru si pot fi instalate practic pentru oricare dintre aceste cazuri de utilizare:

  • in modul RGB+CCT si RGBCCT : accepta lumini de culoare RGB + lumini de culoare alb cald/rece;
  • in modul RGBW : poate controla benzi LED RGBW pentru lumini color RGB + lumini de culoare alb cald/rece;
  • in modul RGB: poate controla benzi LED RGB pentru culoare si lumina alba;
  • in modul CCT : poate gestiona lumina alba calda/rece si intensitatea luminii; sau orice benzi LED cu doua culori; (max. 2 buc. Benzi LED pot fi controlate)
  • in modul Dimmer : poate controla intensitatea luminii (dimmer) pentru benzi LED cu o singura culoare, (max. 5 buc. benzi LED pot fi controlate)


Diferenta dintre controlerul LED Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 si controlerul LED Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 Mini Ultra Subtire:
  • versiunea Mini are o dimensiune mai mica (Mini: 70 x 36 x 10 mm vs versiunea mai mare: 125 x 37 x 24 mm), asa ca Mini poate fi o alegere buna acolo unde spatiul este limitat;
  • versiunea Mini functioneaza numai cu benzi LED de 5V-24V, in timp ce controlerul LED Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 accepta LED-uri DC 12V / DC 24V / DC 36V / DC 48V / DC 54V,
  • versiunea Mini are max. Iesire 3A pe canal, total 6A (max. 144W), in timp ce controlerul LED Gledopto Zigbee Pro 5 in 1 are max. Iesire 5A (270W).

5in1-zigbee-controller-mini-thin-gledopto_4.jpg

Puteti alege foarte usor modul de functionare dorit apasand butonul OPT de pe dispozitiv inainte de a-l asocia cu gateway-ul Zigbee.

Fiind unul dintre cele mai avansate produse de pe piata, controlerul Gledopto 5-in-1 Zigbee Pro Mini Ultra Thin LED accepta, de asemenea, setarile de frecventa PWM (modularea latimii pulsului). Face posibila setarea unei frecvente care sa se potriveasca cel mai bine cu sursa de alimentare pentru a evita sau a reduce zgomotul acesteia si, de asemenea, pentru a seta frecventa pentru a evita palpairea deranjanta a luminii LED. Puteti utiliza un buton fizic de pe dispozitiv pentru a seta 600 Hz - > 800 Hz - > 1000 Hz - > 2000 Hz - > 4000 Hz - > 8000 Hz. Setarea standard este 1000 Hz.

Optional, puteti seta si un mod implicit de pornire pe dispozitiv cu ajutorul butonului fizic: dupa pornire, LED-ul ar trebui sa fie ON sau ar trebui sa fie stins,

Controlerul este compatibil cu majoritatea gateway-urilor ZigBee ZLL si ZigBee 3.0. A fost testat cu gateway-uri Philips Hue®, Osram Lighify®, Amazon Echo Plus, Sonoff eWeLink Zigbee si gateway-uri Tuya Zigbee.

Caracteristici (in functie de modul de functionare si de LED-urile controlate):

  • Setati culori (in modurile RGBCCT, RGBW si RGB): 16 milioane de culori acceptate
  • Setati nivelul de luminozitate: functii de dimmer
  • Setati temperatura de culoare (in modul toate, cu exceptia mai intensa): pentru lumina alba: culoare alb rece sau cald): 2000K pana la 6500K
  • Controlul aplicatiei pentru telefonul inteligent - in functie de gateway-ul dvs. Zigbee
  • Control vocal - prin Asistent Google sau Alexa - in functie de gateway-ul dvs. Zigbee
  • Telecomanda RF de 2,4 GHz sau compatibil cu panoul de perete RF (vandut separat), nu este nevoie de hub Zigbee pentru telecomanda RF
  • Montare usoara - cu adeziv dublu lateral
  • Iesire totala : max. 3A/canal, total: 6A
  • Sunt acceptate diverse adaptoare de alimentare DC si benzi LED: DC 5V - DC 24V
  • 5 moduri de operare acceptate: RGB+CCT / RGBCCT, RGBW, RGB, CCT, Dimmer
  • Integrare usoara cu protocolul de comunicatii wireless Zigbee
  • Compatibil cu un numar mare de gateway-uri : gateway-uri Sonoff/eWeLink Zigbee, gateway-uri Tuya/SmartLife Zigbee, bridge Philips Hue, gateway SmartThings/Aeotec, homee, ConBee II, Hubitat Elevation, gateway-uri Amazon Zigbee, gateway Terncy (compatibil Apple Home).
  • Nota: este posibil ca unele moduri sa nu functioneze cu unele gateway-uri (de exemplu, modul RGB nu este compatibil cu gateway-ul eWeLink)
  • Suport plasa Zigbee : da


45 Produse
Niciun review

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.