Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...
Panou fotovoltaic Baseus Energy...

Panou fotovoltaic Baseus Energy stack, 100W

2070164
Ultimele produse in stoc
1.180,00 lei
Cu TVA

Specificatii:




Marca: Baseus

Nume: Panouri solare 100W

Model: CCNL050006

Putere maxima: 100 W max.

Tensiune de alimentare: 18V

Curent de alimentare: 5,5 A

Tensiune circuit deschis: 23,5 V

Curent de scurtcircuit: 6,1 A

Temperatura de functionare: de la -10°C pana la 65°C

Greutate: Aprox. 3,6 kg (fara ambalaj)

Dimensiuni (atunci cand este pliat): 1588x396mm

 

Panou fotovoltaic Baseus Energy stack 100W





Bucurati-va de energie solara ecologica si disponibila pe scara larga. Panoul fotovoltaic Baseus Energy stack se distinge printr-o putere de iesire de pana la 100W si foloseste siliciu monocristalin cu eficienta ridicata. De asemenea, are un design pliabil, care il face mult mai usor de transportat. Produsul este echipat si cu un suport practic si este rezistent la apa IP66. Va fi perfect pentru calatorii si nu numai!






6.jpg






Performanta impresionanta





Asigurati o sursa fiabila de energie pentru echipamentul dumneavoastra. Panoul fotovoltaic Baseus ofera o putere de pana la 100W, permitandu-va sa incarcati rapid dispozitive precum statiile electrice portabile, de exemplu. In plus, utilizarea siliciului monocristalin de inalta calitate garanteaza o eficienta mai mare si o rata de conversie mai mare. Ca rezultat, echipamentul dumneavoastra poate fi pus in functiune in cel mai scurt timp!






1.jpg






Design pliabil - transport fara probleme




Acum iti poti lua cu usurinta panoul fotovoltaic in vacanta, sub cort sau intr-o rulota. Produsul se distinge prin designul pliabil - atunci cand este pliat, ocupa foarte putin spatiu. Il poti pune cu usurinta in portbagajul masinii tale, de exemplu! Transportul panoului este facilitat de un maner practic. Baseus Energy Stack are si un suport special, datorita caruia il poti pozitiona cu usurinta la unghiul optim.





2.jpg





Rezistenta la apa IP66





Panoul fotovoltaic Baseus isi va dovedi valoarea chiar si pe vreme nesigura. Se caracterizeaza prin rezistenta la apa si praf IP66 - nu va fi intimidat de ploaie sau nisip. De asemenea, il puteti folosi intr-un mediu umed fara griji. Promite ca va ploua? Esti prins intr-o ploaie brusca? Cu Baseus nu trebuie sa te temi de nimic! Nota: stecherul panoului nu este impermeabil, asa ca nu il scufundati in apa.






3.jpg






2 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.