Intelligens vezetek nelkuli R5 Smart...
Intelligens vezetek nelkuli R5 Smart...
Intelligens vezetek nelkuli R5 Smart...

Intelligens vezetek nelkuli R5 Smart Scene Sonoff kapcsolo, forgatokonyvek, 3 gombnyomasi mod

2080140
Raktáron
55,00 lei
Adóval együtt



Muszaki adatok:



Marka: Sonoff

Modell: R5

A gombok szama: 6

Aramforras: 2x 3V CR2032 elem

Uzemi homerseklet: 0°C-40°C

Anyaga: PC V0

Meretek: 86x86x13,5mm

Szin: Szurke

 

Sonoff R5 fali kapcsolo



Megkonnyiti okoseszkozeinek mukodeset. A Sonoff R5 fali kapcsolo 6 gombbal van felszerelve, az eWeLink-Remote gateway funkcioval pedig az eWeLink alkalmazashoz hozzaadott eszkozok tavoli vezerleset teszi lehetove. Hatotavolsaga akar 90 m, es 3 fele trigger akciot is elfogad. Hasznalhatja egyetlen muvelet es egy teljes jelenet kivaltasara is. A termek nagyon egyszeruen felszerelheto, a gombokat a mellekelt matricakkal jelolheti meg.



6.jpg




Az okosotthonok szamara keszult



Tapasztalja meg, milyen egyszeru es kenyelmes lehet okosotthona kezelese. Ha nem szeretne alkalmazason keresztul vezerelni a kulonbozo helyisegekben talalhato keszulekeit, hasznalhatja az R5 kapcsolot. Az eWeLink-Remote gateway funkcio lehetove teszi okoseszkozeinek helyi vezerleset akar 90 meteres tavolsagbol. Ketiranyu vilagitasvezerles egy tovabbi M5 kapcsoloval (kulon megvasarolhato) is lehetseges. 2.jpg




Meg kenyelmesebb mukodes




Egyetlen gombnyomassal elohivhat egy intelligens jelenetet, amelyet korabban keszitett az alkalmazassal. Ha elerheto az internet, egyetlen kattintassal felkapcsolhatja az osszes lampat a konyhaban, vagy lekapcsolhatja az ejjeli lampakat a haloszobaban. Ezen kivul egy eWeLink Remote gateway eszkoz akar 8 R5-hoz is csatlakoztathato! Ez azt jelenti, hogy sikeresen hasznalhat tobb kapcsolot egy lampa mukodtetesehez.




1.jpg





Nyomja meg a gombot 3 modon




Szerezzen meg tobb lehetoseget. A valtogombokat 3 modon lehet megnyomni – az elerheto opciok az egy kattintas, a dupla kattintas es a hosszu kattintas. Minden prestipus mas-mas muveletnek felelhet meg. Peldaul egyetlen kattintassal felkapcsolja az osszes haloszoba vilagitast, dupla kattintassal csak az ejjeli lampakat, hosszu kattintassal pedig az osszes lampat kikapcsolja. A valasztas a tied – a lehetosegek szinte vegtelenek!




8.jpg





Egyszeru telepites – hosszu uzemido




A keszulek telepitese rendkivul egyszeru. Nincs mas dolgod, mint a falra ragasztani a csomagban talalhato ontapados matricak segitsegevel. Nem kell aggodnia a vezetekezes miatt! A kapcsolot normal taviranyitokent is hasznalhatja, es egyszeruen az asztalra vagy polcra helyezheti. Ezen kivul mindossze 2 db CR2032 elemre lesz szukseged a keszulek tapellatasahoz, ami akar 2 eves uzemidot biztosit.




10.jpg





20 db matricat tartalmaz




Aggodik amiatt, hogy nem emlekszik, mely eszkozokhoz vannak hozzarendelve bizonyos valtogombok? Aggodsz, hogy ossze leszel zavarodva? Nem lehet! A keszletben 20 db matricat talalsz, melyekkel konnyeden megjelolheted egyes gombok funkcioit. Keszitse el sajat egyedi kapcsolojat, szabja testre igenyeinek megfeleloen, es elvezze az okoseszkozok kenyelmes kezeleset otthonaban!




9.jpg





A dobozban:



R5 kapcsolo

Rogzito csavarok

Ontapados matricak

Matricak a gombok jelolesere

Hasznalati utasitas



953 elem
No reviews

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

Vásárlók, akik ezt a terméket megvettél:

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.