Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA
Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA
Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA
Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA
Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA
Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA

Ajto vagy ablak erzekelo NEO, WiFi, TUYA

2280072
Raktáron
55,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Marka: NEO

Tipus: NAS-DS07W

feher szin

USB tapegyseg: 5 V / 1 A

Aram keszenleti allapotban: 27,9 uA

Frekvencia: 2,4 GHz

Protokoll: IEEE 802.11 b/g/n

Hatotavolsag: Akar 45 m

Mukodesi homerseklet: 0°C es 40°C kozott

Uzemi paratartalom: 20-85%

Tarolasi homerseklet: 0°C es 60°C kozott

Tarolasi kornyezeti paratartalom: 0-90%

Meretek:

Fo modul: 82 x 27 x 23 mm;

Kisebb modul: 50 x 13 x 16 mm;

Alkalmazas: TUYA / Smart Life

Kompatibilitas: Google Assistant, Amazon Alexa, Tmall Genie, IFTTT

 

Ajto- es ablaknyitas-erzekelo WiFi NEO NAS-DS07W TUYA




Szeretned meg biztonsagosabba tenni otthonodat? A NEO NAS-DS07W ajto- es ablaknyitas-erzekelo segit Onnek! Ha valaki megprobal belepni egy szobaba, azonnal tudni fogja – ertesitest fog kapni a telefonjara. A termek nem igenyel tovabbi atjarokat - Wi-Fi-n keresztul csatlakozik, a 2,4 GHz-es savban. Ezenkivul USB-rol mukodik, es kompakt kialakitasu. Ezenkivul kompatibilis a TUYA / Smart Life, az Amazon Alexa, a Google Assistant es az IFTTT-vel.




Neo/NAS-DS07W/1




A biztonsag kedveert



Aggaszt, hogy tavolleteben valaki megprobal betorni az otthonaba, es nem fog tudni rola semmit? A NEO szenzor segit megoldani ezt a problemat! A keszulek azonnal erzekeli az ajto vagy ablak kinyitasat – ha ez megtortenik, azonnal ertesitest kap a telefonjara. Igy mindent kezben tarthat, es azonnal reagalhat az aggaszto helyzetekre! De ez nem all meg itt – ha valaki megprobalja megserteni az erzekelot es eltavolitani az elemet, arrol On is tudni fog – push uzenetet fog kapni.




Neo/NAS-DS07W/4




Wi-Fi-n keresztul csatlakozik



Az erzekelo hasznalatahoz nincs szukseg mas atjarokra vagy egyeb eszkozokre. A NAS-DS07W tamogatja a Wi-Fi kapcsolatot (a 2,4 GHz-es savban). Ennek eredmenyekent elvezheti a gyors es stabil jelatvitelt es a termek sokkal kenyelmesebb hasznalatat. Felejtsd el a keseseket, dadogast es hasonlo problemakat!




Neo/NAS-DS07W/3




Tovabbfejlesztett kialakitas




Az erzekelo felepitesenel tartos, tuzallo anyagokat hasznaltak, ami tartossagot es serulesekkel szembeni ellenallast jelent. Jo szolgalatot tesz meg evekig! A keszulek beepitett LED jelzovel is rendelkezik, es nagyon egyszeruen telepitheto. Kompakt, minimalista kialakitasa is megkulonbozteti. Raadasul a termek USB-rol mukodik – nem kell hozza akkumulatort vasarolni.




Neo/NAS-DS07W/2




Kompatibilitas kulonbozo platformokkal




Az erzekelo szamos intelligens otthon menedzsment alkalmazassal kompatibilis. Tokeletesen mukodik olyan platformokkal, mint peldaul a TUYA / Smart Life, az Amazon Alexa, a Google Assistant, a Tmall Genie es az IFTTT. Igy kenyelmesen ellenorizheti a keszulek allapotat, csatlakoztathatja mas berendezesekhez es modosithatja a beallitasokat. Hasznos ertesiteseket is kap.




Neo/NAS-DS07W/6

75 elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.