Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA
Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA
Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA
Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA
Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA
Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA

Senzor usi sau geam NEO, WiFi, TUYA

2280072
in stoc
55,00 lei
Cu TVA

Specificatii:



Marca: NEO

Model: NAS-DS07W

Culoare: alb

Alimentare USB: 5 V / 1 A

Curent in modul standby: 27,9 uA

Frecventa: 2,4 GHz

Protocol: IEEE 802.11 b/g/n

Raza de actiune: Pana la 45 m

Temperatura de functionare: 0°C pana la 40°C

Umiditate de functionare: 20-85%

Temperatura de depozitare: 0°C pana la 60°C

Umiditate ambientala de depozitare: 0-90%

Dimensiuni:

Modul principal: 82 x 27 x 23 mm;

Modul mai mic: 50 x 13 x 16 mm;

Aplicatie: TUYA / Smart Life

Compatibilitate: Google Assistant, Amazon Alexa, Tmall Genie, IFTTT

 

Detector deschidere usi si ferestre WiFi NEO NAS-DS07W TUYA




Vrei sa-ti faci casa si mai sigura? Senzorul de deschidere a usilor si ferestrelor NEO NAS-DS07W va va ajuta! Daca cineva incearca sa intre intr-o camera, veti sti imediat - veti primi o notificare pe telefon. Produsul nu necesita gateway-uri suplimentare - se conecteaza prin Wi-Fi, in banda de 2,4 GHz. In plus, este alimentat prin USB si are un design compact. De asemenea, ofera compatibilitate cu TUYA / Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant si IFTTT.




Neo/NAS-DS07W/1




De dragul sigurantei



Iti faci griji ca cineva va incerca sa intre in casa ta in absenta ta si tu nu vei sti nimic despre asta? Senzorul NEO va va ajuta sa rezolvati aceasta problema! Dispozitivul detecteaza instantaneu deschiderea unei usi sau ferestre - daca se intampla asa ceva, veti primi imediat o notificare pe telefon. Astfel, poti sa tii totul sub control si sa reactionezi imediat la situatii ingrijoratoare! Dar nu se opreste aici - daca cineva incearca sa deterioreze senzorul si ii scoate bateria, vei sti si tu despre asta - vei primi un mesaj push.




Neo/NAS-DS07W/4




Se conecteaza prin Wi-Fi



Pentru a utiliza senzorul, nu aveti nevoie de alte gateway-uri sau alte dispozitive. NAS-DS07W accepta conexiunea prin Wi-Fi (in banda de 2,4 GHz). Ca rezultat, va puteti bucura de o transmisie rapida si stabila a semnalului si de o utilizare mult mai convenabila a produsului. Uita de intarzieri, balbaiala si probleme similare!




Neo/NAS-DS07W/3




Design imbunatatit




In constructia senzorului au fost folosite materiale durabile, ignifuge, ceea ce se traduce prin durabilitatea si rezistenta la deteriorare. Iti va servi bine pentru anii urmatori! Dispozitivul are si un indicator LED incorporat si este foarte usor de instalat. De asemenea, se distinge prin designul sau compact, minimalist. In plus, produsul este alimentat prin USB - nu trebuie sa cumparati baterii pentru el.




Neo/NAS-DS07W/2




Compatibilitate cu diverse platforme




Senzorul este compatibil cu mai multe aplicatii inteligente de gestionare a casei. Functioneaza perfect cu platforme precum TUYA / Smart Life, Amazon Alexa, Google Assistant, Tmall Genie si IFTTT, de exemplu. Astfel, puteti verifica in mod convenabil starea dispozitivului, il puteti conecta la alte echipamente si puteti modifica setarile. De asemenea, veti primi notificari utile.




Neo/NAS-DS07W/6

75 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.