PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...
PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC /...

PXN-V10 V2 autos jatekvezerlo, PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH

2160020
Utolsó tételek a raktáron
1 475,00 lei
Adóval együtt

Muszaki adatok:



Gyarto: PXN

Modell: PXN-V10 V2

Csatlakozas: vezetekes (USB)

A kormanykerek elforgatasi tartomanya: 270° / 900°

Motor uzemi feszultseg: DC 24 V; USB: 5V;

meretek:

Kormanykerek: kb. 270 x 280 x 249 mm;

Pedaltabla: kb. 410 x 340 x 220 mm;

Sebessegvalto: kb. 180 x 105 x 200 mm;


Suly:


Kormanykerek: kb. 2,94 kg;

Pedaltabla: kb. 3,18 kg;

Sebessegvalto: kb. 577 g;

Kompatibilitas: Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One (elso generacio), Xbox Series X/S szamitogepek

Egyeb: Dedikalt alkalmazas, 6 sebesseges sebessegvalto es hatrameneti fokozat

 

PXN-V10 V2 jatekkormanykerek (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)




Erezd magad egy igazi versenypalyan, es eld at az izgalmat. A PXN-V10 V2 jatekkormany garantalja a magaval ragado, valosaghu elmenyt, lehetove teve, hogy 2 elforgatasi tartomany kozul valassz – 270° es 900°. A keszlet tartalmaz meg 3 pedalt es egy sebessegvaltot kenyelmesen hasznalhato valtokarral. A keszulek kitunik szeleskoru kompatibilitasaval es nagyon konnyen kezelheto. Gyartasahoz kivalo minosegu, tovabbfejlesztett anyagokat hasznaltak. A kormanykerek piros cernaval van varrva, ami tovabb noveli a latvanyt.




PXN/PXN-V10-V2/4




Szeleskoru kompatibilitas




Mondjon bucsut a korlatoknak. A PXN-V10 V2 kormanykerek szamos PC-vel es jatekkonzollal kompatibilis, mint peldaul az Xbox Series X/S, az Xbox One (elso generacios) es a PlayStation 4. Sot, az eszkoz tokeletesen alkalmas olyan jatekokhoz, mint a Forza Horizon 5, Dirt . Rally 2.0 vagy Euro Truck Simulator.




PXN/PXN-V10-V2/7




Realis tapasztalat




Elgondolkozott mar azon, milyen raliversenyzonek lenni? A PXN-V10 V2 kormanykerekkel olyan erzesed lesz, mintha valoban versenyautot vezetnel! A keszulek dupla motorral van felszerelve, es elfogadja a Force Feedback technologiat, ami lehetove teszi, hogy teljesitmenyet jobban hozzaigazitsa a kepernyon megjeleno esemenyekhez. Meruljon el a jatekban, es kinaljon felejthetetlen erzelmeket!




PXN/PXN-V10-V2/5




Tovabbi lehetosegek az alkalmazassal




Most meg jobban beallithatja elvarasaihoz es szokasaihoz a kormany mukodeset. Csak telepitse a dedikalt PXN Wheel alkalmazast! Ezzel peldaul beallithatja az eszkoz parametereit, importalhatja a beallitasokat, es optimalizalt konfiguraciokat hozhat letre bizonyos jatekokhoz. Csak nehany kattintas az okostelefonon!




PXN/PXN-V10-V2/6




2 forgatasi intervallum kozul valaszthat




A kormanykereken 2 forgasi tartomany kozul valaszthat – 270° es 900°. Az elso tokeletes versenyjatekokhoz – megadja a kivant sebesseget es dinamizmust. A masodik garantalja a valosaghubb elmenyt. 2,5-os kormanyfordulatot tesz lehetove, hasonloan egy igazi autohoz. Szimulatoros jatekhoz tokeletes. Most meg a legelesebb kanyarban is konnyeden megbirkozik! A beallitasok modositasahoz csak egy specialis kapcsolot hasznaljon.




PXN/PXN-V10-V2/3




Atgondolt tervezes




A keszlet 2 db massziv kapcsot tartalmaz, melyek segitsegevel stabilan rogzitheti a kormanyt asztalhoz vagy iroasztalhoz. Ne aggodj, meg fog mozdulni! Sot, a dupla lapatoknak koszonhetoen a keszulek a Forma 1-es jarmuvekbol jol ismert megoldasokat utanozza, igy meg tobb oromet szerezhet a jatekban! Lehetoseg van a kormanykerek egyszeru szetszerelesere is. 2 funkcionalis gomb is elerheto. Raadasul a termek kivalo minosegu anyagokbol keszult es piros cernaval varrva erdekes hangulatot teremt.




PXN/PXN-V10-V2/2




3 pedal es sebessegvalto




A PXN-V10 V2-vel ugy erezheti magat, mintha egy igazi auto volanja mogott ulne. A keszlet 3 pedalt tartalmaz, amelyek nagy erzekenyseggel es reakciokeszseggel tunnek ki, igy valosaghu fekezesi vagy gyorsitasi elmenyben reszesulhet. Van egy kenyelmesen hasznalhato sebessegvaltoja is, 6 fokozattal es egy hatrameneti fokozattal. Mindez meg nagyobb elmelyulest biztosit! Lehetoseg van a pedalbeallitasok modositasara is – konnyeden hozzaigazithatja szokasaihoz.




PXN/PXN-V10-V2/1



A keszletben talalhato:




  • Kormanykerek
  • Panel 3 pedallal
  • Sebessegvalto (6 + 1)
  • Szerelokeszlet
  • Adapter
  • Kabelezes
  • Hasznalati utasitas


1 Elem
No reviews

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

Product added to wishlist
Product added to compare.