Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10, TUYA...
Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10, TUYA...
Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10, TUYA...
Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10, TUYA...

Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10, TUYA USB A, USB-C, alb sau negru

2040014
in stoc
145,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Marca: Avatto

Model: N-WOT10-USB-W

Culoare: alb sau negru

Tensiune de intrare: 100-240 V, 50/60 Hz AC

Sarcina maxima: 20 W (USB-A si USB-C), 16 A 3680 W (priza)

Max. curent de iesire USB-ADC: 5 V/3 A,9V/2A,12V/1,5A

Max. curent de iesire USB-CDC: 5 V/3 A,9 V/2,22 A,12 V/1,67 A

USB-A + USB-C curent de iesire max.: 5 V / 3,4 A max.

Standarde de incarcare rapida: QC 3.0+ / 3.0 / 2.0, Huawei FCP / SCP / HVSCP, Samsung AFC, USB BC1.2 DCP, Apple 2.4A

Impamantare: Standard

Standard Wi-Fi: Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n

Consum de energie in timpul functionarii: < 1,2 W

Consum de energie in modul standby: < 0,6 W

Durata de viata: Aprox. 100.000 de utilizari

Material

Culoare
  • Alb
  • Negru

 

Priza Smart WiFi Avatto N-WOT10-USB-W TUYA USB USB-C

Acum puteti utiliza si mai convenabil dispozitivele selectate din casa. Priza inteligenta Avatto va va permite sa le controlati de la distanta, folosind aplicatia TUYA / Smart Life sau prin asistentii vocali Google Assistant / Amazon Alexa. De asemenea, este echipat cu 2 porturi - USB-A si USB-C, care va permit sa incarcati smartphone-uri sau tablete, de exemplu. In plus, produsul se conecteaza prin Wi-Fi si este foarte usor de instalat.

Avatto/N-WOT10-USB-W/1

Porturi suplimentare la dispozitia dumneavoastra

Bucurati-va de incarcarea rapida si convenabila a dispozitivelor dvs. N-WOT10-USB-W este echipat cu 2 porturi - USB-C si USB-A. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa utilizati incarcatoare suplimentare si sa ocupati mai multe prize doar pentru a incarca unele echipamente - acum puteti conecta direct tableta sau telefonul. Produsul ofera o putere de incarcare de pana la 20 W si accepta standarde precum QC 3.0+, FCP si AFC - nu asteptati prea mult pana cand smartphone-ul dvs. este gata de functionare!

Avatto/N-WOT10-USB-W/2

Control de la distanta de pe smartphone

Nu va amintiti daca ati oprit un dispozitiv inainte de a pleca de acasa? Acum o poti face cu smartphone-ul tau! Tot ce trebuie sa faci este sa-ti adaugi priza la aplicatia TUYA / Smart Life - atunci cand o faci, vei castiga capacitatea de a porni si opri de la distanta aparatele selectate. Daca doriti, impartasiti si electrocasnicele cu restul gospodariei, astfel incat si ei sa le poata controla convenabil de la distanta.

Avatto/N-WOT10-USB-W/5

O multime de posibilitati suplimentare

Utilizati functia de cronometru, pregatiti un program de lucru sau conectati mai multe dispozitive inteligente impreuna si automatizati functionarea acestora. Astfel, poti, de exemplu, sa faci ca cafetiera sa porneasca automat cand te dai jos din pat si luminile sa se stinga la 7:30 cand pleci la serviciu. De asemenea, este posibil sa grupati controlul aparatelor selectate.

Avatto/N-WOT10-USB-W/9

Control prin voce

Acum este nevoie doar de o comanda scurta pentru a porni sau opri un anumit aparat - nici macar nu trebuie sa va miscati de pe scaun! Nest este compatibil cu asistentii inteligenti Amazon Alexa si Google Assistant. Astfel, il puteti controla convenabil cu vocea. Stai intins in pat si trebuie sa stingi lumina? Stai pe canapea si vrei sa pornesti televizorul? Sau poate ca mainile tale sunt ocupate cu gatit si trebuie sa pornesti un aparat? Cu Avatto toate acestea devin mult mai usor!

Avatto/N-WOT10-USB-W/8

Design imbunatatit

Priza Avatto se va folosi nu numai acasa, ci si intr-un birou sau hotel, de exemplu. Se distinge prin designul durabil - a fost echipat cu un panou din sticla securizata, care este rezistent la zgarieturi si usor de curatat. Instalarea dispozitivului nu va va cauza nicio problema. In plus, priza ofera o incuietoare speciala de siguranta - se va dovedi utila si in locurile in care sunt prezenti copiii. De asemenea, poate aminti ultimele setari si le poate restabili dupa o posibila pana de curent.

Avatto/N-WOT10-USB-W/4

Culoare
Alb
Negru
3 Produse
6976037360568
N-WOT10-USB-W
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.