Senzor de miscare PIR inteligent NEO,...
Senzor de miscare PIR inteligent NEO,...
Senzor de miscare PIR inteligent NEO,...
Senzor de miscare PIR inteligent NEO,...
Senzor de miscare PIR inteligent NEO,...

Senzor de miscare PIR inteligent NEO, WiFi, TUYA

2280082
in stoc
63,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: NEO

Model: NAS-PD01W

Baterie: CR123A x 1

Curent de asteptare: 20 uA

Timp de asteptare: 5 ani

Timp de utilizare: 1 an (25 min/zi); 2 ani (10 min/zi)

Conexiune wireless: 2,4 GHz

Distanta de operare sensibila: 7 m

Unghi de vizualizare: 110°

Distanta de operare: 45 m

Temperatura de functionare: 0°C~40°C

Umiditate de functionare: 20% ~ 85%

Temperatura de depozitare: 0°C~60°C

Umiditate de depozitare: 0% ~ 90%

 

Senzor de miscare Smart PIR TUYA NEO NAS-PD01W WiFi

Vrei sa ai grija de securitatea casei tale si sa te bucuri si de mai mult confort? Cu senzorul de miscare inteligent NEO va fi posibil! Se remarca printr-o raza de detectare de pana la 7 metri si va va anunta imediat despre activitati suspecte in camera. In plus, functioneaza cu o multime de alte dispozitive si senzori, astfel incat sa poti crea scene si programe inteligente. Cu NEO, nimic nu iti va mai scapa atentiei!

NEO/NAS-PD01W/1

Performanta de incredere

Ceea ce face ca senzorul de miscare NEO sa iasa in evidenta este raza sa de functionare de pana la 7 metri, astfel incat sa fii sigur ca nicio miscare suspecta nu scapa atentiei tale. Va detecta in mod egal oamenii si animalele in miscare. In plus, datorita tehnologiei moderne PIR, va inregistra miscarea in timpul zilei si noaptea in timp real. Cu NEO poti dormi linistit!

NEO/NAS-PD01W/2

Operare rapida si sigura

Senzorul de miscare NEO va va oferi o operare rapida si sigura. Va veti conecta la acesta printr-o retea Wi-Fi de 2,4 GHz, care garanteaza o utilizare mai stabila, mai rapida si mai convenabila. Astfel, va puteti controla cu usurinta dispozitivul cu telefonul. In plus, functioneaza cu alte dispozitive si senzori, astfel incat sa poti crea scene si programe inteligente. Creste-ti sentimentul de securitate cu NEO.

NEO/NAS-PD01W/3

Instalare usoara

Va ingrijoreaza o instalare dificila si lunga? Cu dispozitivele NEO nu vei fi! Intregul proces este foarte rapid si simplu. Doar trei pasi sunt suficienti pentru a va conecta la senzor. Mai intai, conectati-va la o retea Wi-Fi, apoi descarcati aplicatia si adaugati dispozitivul. Este tot ce este nevoie pentru a-ti creste sentimentul de securitate.

NEO/NAS-PD01W/4

Operare lunga si confortabila

Senzorul de miscare NEO este o combinatie de siguranta si confort. Este alimentat de o baterie CR123A, astfel incat ofera o durata lunga de functionare. In plus, se remarca prin designul mic si compact, astfel incat il puteti instala cu usurinta in orice incapere. In plus, accepta platforme precum Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant si Tmall Genie, facandu-l si mai usor si mai placut de utilizat.

NEO/NAS-PD01W/5

132 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.