Senzor inteligent de inundatii NEO,...
Senzor inteligent de inundatii NEO,...
Senzor inteligent de inundatii NEO,...
Senzor inteligent de inundatii NEO,...
Senzor inteligent de inundatii NEO,...

Senzor inteligent de inundatii NEO, WiFi, TUYA

2280087
in stoc
48,00 lei
Cu TVA

Specificatii:

Producator: NEO

Model: NAS-WS05W

Alimentare: 2 x AA-1,5 V

Curent de asteptare: 10 uA

Timp de asteptare: 5 ani

Timp de utilizare: 4 ani

Conexiune wireless: 2,4 GHz

Raza de conectare: 45 m

Temperatura de lucru: 0°C~40°C

Umiditate de lucru: 20% ~ 85%

Temperatura de depozitare: 0°C~60°C

Umiditate de depozitare: 0% ~ 90%

 

WiFi NEO NAS-WS05W Senzor de apa Senzor de inundatii TUYA

Doriti sa va cresteti sentimentul de securitate? Senzorul de inundatii NEO va poate ajuta sa faceti exact asta! Va va anunta despre orice scurgere de apa si, in plus, datorita faptului ca este alimentat de baterii AA, va va servi cativa ani. Instalarea si conectarea acestuia nu va vor pune nicio problema, deoarece sunt foarte simple. Datorita NEO poti dormi linistit!

NEO/NAS-WS05W/1

Garantie de siguranta

Senzorul de inundatii va va garanta siguranta detectand cu acuratete inundatiile din casa dumneavoastra. Prezinta o sensibilitate ridicata, astfel incat sa fii sigur de alte echipamente, situate langa masina de spalat, de exemplu. Cum functioneaza. In caz de inundatie, sonda este scufundata in apa, ceea ce declanseaza o alarma. In plus, iti va trimite o notificare push cu intreaga situatie, astfel incat sa poti lua masurile corespunzatoare.

NEO/NAS-WS05W/2

Operare rapida si sigura

Senzorul de inundatii NEO va va oferi o functionare rapida si sigura. Va veti conecta la acesta printr-o retea Wi-Fi de 2,4 GHz, care garanteaza o utilizare mai stabila, mai rapida si mai convenabila. Acest lucru va permite sa va controlati cu usurinta dispozitivul cu telefonul.

NEO/NAS-WS05W/3

Instalare usoara

Va ingrijoreaza o instalare dificila si lunga? Cu dispozitivele NEO nu esti! Intregul proces este foarte rapid si simplu. Doar trei pasi sunt suficienti pentru a va conecta la senzor. Mai intai conectati-va la o retea Wi-Fi, apoi descarcati aplicatia si adaugati dispozitivul. Puteti instala senzorul de apa in diferite locuri, cum ar fi bucatarie sau baie, pentru a spori si mai mult siguranta

NEO/NAS-WS05W/4

Confort de utilizare

Senzorul de putere NEO este o combinatie de siguranta si confort pentru utilizator. Este alimentat de doua baterii AA-1.5V, astfel incat ofera o durata lunga de functionare. In plus, accepta platforme precum Tuya Smart, Amazon Alexa, Google Assistant si Tmall Genie, facandu-l si mai usor si mai placut de utilizat.

NEO/NAS-WS05W/5

56 Produse
Niciun review

8 alte produse in aceeasi categorie:

Produsul a fost adaugat in wishlist
Product added to compare.